Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και να περνάτε όμορφα. Πάμε για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, αφού από Δευτέρα μπαίνουμε στον Αύγουστο, τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού. Απολαύστε λοιπόν το καλοκαιράκι σας πριν φύγει κι αυτό, αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ πως πρέπει να προσέχετε, γιατί υπάρχει και ο κορονοϊός. Κατά τ΄ άλλα τι να γράψουμε; Ο πρωθυπουργός χάλασε τα ....σχέδια όχι μόνο του Αλέξη αλλά και πολλών άλλων, αφού πίστευαν πως θα είχαμε εκλογές μέσα στον Αύγουστο ή το πολύ Σεπτέμβριο ή το πολύ πολύ Οκτώβριο.

- Ο ραδιοφωνατζής εδώ και δύο χρόνια μας προτρέπει να τον ακούμε, γιατί ήταν σίγουρος πως θα γινόταν εκλογές την Άνοιξη του 2020, το Φθινόπωρο του 2020, τον Φεβρουάριο του 2021 και πάει λέγοντας!!! Η πλάκα είναι πως αυτός ακούει τον Μητσοτάκη. Κάνει ότι λέει ο Μητσοτάκης δηλαδή, αφού μόλις είπε ο πρωθυπουργός δεν υπάρχει ούτε ανασχηματισμός, ούτε εκλογές, πάτε διακοπές, ο ραδιοφωνατζής κατεβάζει διακόπτες και πάει διακοπές!!!!!

- Πλάκα θα έχει να βγει ο πρωθυπουργός ξαφνικά και να πει, εκλογές στις 04 Σεπτεμβρίου 2022!!!! Κόλαση θα γίνει και θα πρέπει όλοι να τρέχουν!!!! Ηρεμήστε. Ο Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας να λέει άλλα και να κάνει άλλα. Δεν θα κάνει το ΟΧΙ - ΝΑΙ και το ΝΑΙ - ΟΧΙ.

- Δεν έκανε έργα η Δημοτική Αρχή της Βάκα, λέει ο Παγώνης και τα παπαγαλάκια του. Συγνώμη δηλαδή, αλλά γιατί εμείς στο Λευκαντί, τα βλέπουμε όλα πολύ καλύτερα απ΄ ότι ήταν επί Παγώνη/Καθαροσπόρη; Καθαρό Λευκαντί, ασφαλτοστρωμένο Λευκαντί, ωραίο Λευκαντί.

- Θυμάται κανείς τον πρόεδρο Κοινότητας Βασιλικού να φωνάζει και να ζητάει απλά πράγματα και να του λένε, πήρατε λεφτά για το κλειστό και δεν θα πάρετε άλλα;;;; Σίγουρα βάλατε γυαλιά από καλάθι και κάτι έπαθαν τα μάτια σας, αλλά μην σας ανησυχεί τίποτα. Στην κάλπη θα τα δείτε όλα.