Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και πάνω απ΄ όλα υγεία. Να μην χάνει κανείς την αισιοδοξία του και να λέμε ευχαριστώ τον Θεό, αφού πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Χειρότερα δεν είναι το να φεύγει κάποιος από την ζωή, από το να ζει κι ας έχει προβλήματα; Υπάρχουν λοιπόν τα χειρότερα, γι΄ αυτό ευχόμαστε να σας δίνει ....δύναμη ο Θεός, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

- Ρωτάει ο άλλος. Καλά πως μπορείτε μετά από τόσα, να λέτε πως είσθε ακόμη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Θα μπορούσαμε να του δώσουμε μια απλή απάντηση και να τον αφήσουμε να συνεχίσει να βλέπει το όνειρό του με τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Θα μπορούσαμε να του πούμε πως κανείς δεν είναι τέλειος και να ξεμπερδέψουμε μαζί του, αλλά θέλουμε να του εξηγήσουμε πως ψηφίζοντας ΝΔ, έχεις μια ελπίδα, ενώ για να μπορείς να ψηφίσεις Τσίπρα δεν σκοτώνεις μόνο την ελπίδα, αλλά δείχνεις πως έχεις κάψει λάδια.

- Θέλετε ένα παράδειγμα; Παρακολουθήσαμε χθες την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και είδαμε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να είναι συνδεδεμένος και να περιμένει κι αυτός κάτι να πει!!!! Πεθάναμε στα γέλια, όταν διαπιστώσαμε πως ήθελε απλά να τον βλέπουν στις οθόνες τους όσοι παρακολουθούσαν την συνεδρίαση. Όταν του δώσανε τον λόγο, τίποτα ουσιαστικό δεν μας είπε και ούτε μία φορά δεν αντέδρασε όταν το ΚΚΕ έλεγε και ξαναέλεγε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα ίδια και χειρότερα!!! Τελικά ο κ. Αποστόλου μίλησε 5΄ και ήταν στην αναμονή 5 ώρες!!!!!!!

- Βγήκε καπνός στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Για να βγει καπνός κύριοι, θα πρέπει κάποιος να βάλει ξύλα στο τζάκι, να το ανάψει και βλέπουμε. Πως αλλιώς θα βγει καπνός και μάλιστα λευκός;

- Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να μπορέσει να υπάρξει η ομάδα για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γιατί η μη συμμετοχή δείχνει πως μπορεί πολλοί να ήταν αυτοί που δηλώνουν Χαλκιδάρες, αλλά αυτοί είναι μόνο για να βρίζουν και να κατηγορούν αυτούς που πραγματικά μάτωσαν για την ομάδα.

- Υπάρχουν κι αυτοί που υποτίθεται πως διοικούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και πήγαν στην Γενική Συνέλευση της ομάδας και είπαν πως δεν γνώριζαν πως υπήρχε πρόβλημα!!!!! Αλήθεια τι έκαναν για να βοηθήσουν από την ώρα που ενημερώθηκαν;;;

- Τίποτα απολύτως και μάλλον επιβεβαίωσαν αυτούς που έλεγαν πως δεν είναι ένας και δύο που θέλουν την διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αν αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρξει λύση, όποια λύση, τότε θα μας επιτρέψουν να γράψουμε πως το όλο σχέδιο οργανώθηκε με στόχο την διάλυση της ομάδας.

- Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες και όλοι.