Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

....φαπούλες

 - Στα μανταλάκια τα ονόματα αυτών που "έπαιξαν" με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ενώ είπαν και υποσχέθηκαν τελικά ήταν μόνο λόγια, γιατί θέλησαν να δείξουν πως τους ενδιαφέρει η ομάδα, για να κερδίσουν μερικά ψηφαλάκια. Γιατί άραγε να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια; Οι πολιτικοί και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, θα πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ...αύριο το πρωί να κάνουν πράξη τα όσα υποσχέθηκαν.

- Επειδή κάποιοι τετραέξυπνοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν ευθύνες στον Δήμο και στην Περιφέρεια, να είναι προσεκτικοί γιατί κάτι τέτοιο θα γυρίσει εναντίον τους, αφού αυτοί ήταν η αιτία για την επιστροφή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην κατάσταση που επικρατούσε για χρόνια.

- Ο Δήμος και η Περιφέρεια δεν είναι παράγοντες του ποδοσφαίρου και δεν θα τρέχουν να καλύπτουν αυτά που κάνουν κάποιοι που είδαν φως και μπήκαν για να κάνουν κουμάντο. Ο Δήμος και η Περιφέρεια αν και δεν έχουν καμία υποχρέωση, φρόντισαν με το παραπάνω την ομάδα, αλλά άλλοι ήθελαν μεταξωτά βρακιά.

- Αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία για να βγάλουν την ομάδα μπροστά, αυτοί που την πήγαν πίσω. Θα μάθει ο κόσμος τα πάντα και κανείς δεν θα μας κλείσει το στόμα, αν η ομάδα διαλυθεί. Κάποιοι χρησιμοποίησαν την ομάδα και έχουν υποχρέωση να την κρατήσουν ζωντανή.

- Σήμερα είναι Πέμπτη και ο μήνας έχει 28. Χθες ήταν Τετάρτη 27 Ιουλίου και δεν ακούσθηκε τίποτα!!!!!