Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

...βάλτε τελεία στο θέμα , πρόεδρος ο Ταρνανάς

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σήμερα είναι Τετάρτη και ο μήνας έχει 27 και είναι Ιούλιος.
Το σήριαλ που κρατάει περίπου 2 μήνες, πρέπει να τελειώσει εδώ και αυτοί που έφεραν την ομάδα σε αδιέξοδο, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ντροπή από την μία πλευρά και από την άλλη κρίμα.
Τώρα τι θα πούνε;
Θα έχει πλάκα να ρίξουν τις ευθύνες στον κύριο Ταρνανά, ο οποίος είναι ο μόνος που έχει πληρώσει τόσο ακριβά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και άκουσε και όσα άκουσε από πάνω.
Σας το είχαμε γράψει. Ο Ταρνανάς αγαπάει την ομάδα, αλλά όχι να τον θέλουμε και μαλάκα.
Δέχθηκε να μπει μπροστά με την προϋπόθεση να συνέχιζε και ο κ. Καραμάνος, αλλά.... αυτός δεν εμφανίσθηκε ούτε στο ραντεβού.
Ο κ. Αυλωνίτης έκανε μια συγκέντρωση κάποιων κυρίων, αλλά μόνο στα λόγια ο ένας ΘΑ έβαζε 60.000 που μάζεψε, ο άλλος ΘΑ πλήρωνε για 2 ποδοσφαιριστές, ο άλλος ΘΑ πλήρωνε για 3 ποδοσφαιριστές, ο άλλος ΘΑ έβαζε 10.000 ευρώ, ο άλλος ΘΑ αναλάμβανε να πουλήσει διαρκείας και πάει λέγοντας.
Συγνώμη αλλά έτσι δεν ξεκίνησε και η προηγούμενη φορά με Ταρνανά, Καθαροσπόρη κλπ; Τότε δεν ήταν που τον άφησαν μόνο του;
Δεν γνωρίζουμε τι θ΄ αποφασίσει τελικά ο κ. Ταρνανάς, αλλά με όλους τους άλλους στο ΘΑ, δεν μπαίνει μπροστά.
Αν πραγματικά όλοι οι άλλοι μαζί διαθέτουν τις 120.000 ευρώ όπως διαδίδουν, ας τα βάλουν και η ομάδα πάει δυνατά. Φυσικά στην πορεία θα βοηθήσει ο Ταρνανάς και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Γιατί λοιπόν δεν ξεκινάνε, αφού δεν είναι στο ΘΑ όλα;;;
Ναι επικοινωνήσαμε με τον κύριο Ταρνανά, γιατί δεν μπορούμε ν΄ ακούμε διάφορα δεξιά κι αριστερά.
Ο κ. Ταρνανάς είναι επιχειρηματίας και μάλιστα επιτυχημένος και για να έχει πετύχει, ούτε βλάκας είναι, ούτε κορόιδο ούτε και θα γίνει μαλάκας.
Εμείς επιμένουμε. Κάτι άλλο συνέβη με την ομάδα, από την ώρα που μπήκε στην μέση ο κ. Καραμάνος.
Επιμένουμε να λέμε πως υπήρχε σχέδιο και πρέπει οι Χαλκιδάρες να το ψάξουν, γιατί εμείς ξέρουμε πως υπήρχε παράγοντας ο οποίος του έλεγε να φύγει από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα περιμένουμε την ανακοίνωση από την διοίκηση και ιδιαίτερα από τον κ. Παλαιολόγου, ο οποίος ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με τον κ. Καραμάνο και αυτός που έκανε τις συζητήσεις για να βρεθεί νέο ΔΣ.
Αν πάντως η ομάδα δεν κατέβει στο πρωτάθλημα, κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, μέχρι να πούνε όλη την αλήθεια.