Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

....φαπούλες

 - Σήμερα και αύριο γιορτάζει η Αγία Παρασκευή και θα υπάρξει ένα μεγάλο πρόβλημα που η Μητρόπολή μας δεν το ξέρει και δύσκολα μπορεί να το αντιμετωπίσει. Θα είναι εκεί μέσα και έξω από τον Ιερό Ναό και θα σπρώχνουν για να πάρουν μια καλή θέση δίπλα στον Περιφερειάρχη, την δήμαρχο και τους βουλευτές κάποια ψώνια της πολιτικής, τα οποία θέλουν μια φωτογραφία δίπλα σε άλλους, γιατί διαφορετικά δεν εκπέμπουν λάμψη αφού ....λειτουργούν με μπαταρίες οι οποίες είναι ληγμένες!!!!

- Το ήμουν κι εγώ εκεί, θα είναι πρώτο θέμα στο fb και θα το διαπιστώσετε από αύριο. Μακάρι να μας διαψεύσουν αλλά είμαστε σίγουροι πως οι κυρίες από την Νότια Εύβοια, μπορεί να πάνε από το πρωί για να έχουν μια καλή θέση. Προσοχή πάντως γιατί κάποιους δεν τους αρέσει το σπρώξιμο και μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε έκπληξη.

- Σεβασμιότατε μήπως θα πρέπει στο χώρο των αρχών της πόλης να υπάρχει έλεγχος και να μην βρεθούν αυτοί που κορόιδεψαν την πόλη με δήθεν έργο που θα έκαναν;;;; Εσείς ξέρετε να βάζετε κάποιους στην θέση τους.