Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πέρασε και η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, αλλά για λίγες ακόμη μέρες θα υπάρχει το παζάρι στο Πάρκο του Λαού και φυσικά τα γουρουνάκια στην σούβλα. Λένε πως θα υποχωρήσει και η ζέστη και πως θα έχουμε βροχές και καταιγίδες από αύριο. Εμείς πάντως στην περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων βροχές δεν βλέπουμε, αλλά βλέπουμε ....κάποια έστω μικρή πτώση της θερμοκρασίας. 

- Στα γραφεία πάντως υποψήφιας για μια θέση στην Βουλή, βλέπουμε μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας, αφού όλα δείχνουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναλάβει αυτό που είχε κάνει το 2019 με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια!!!!!

- Πληροφορίες λένε ότι έφτασαν στα χέρια του πρωθυπουργού στοιχεία, πως έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στην Εύβοια, από παρατρεχάμενους οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση δημάρχου ή δημοτικού συμβούλου στους δήμους Ερέτριας, Κύμης Αλιβερίου και Διρφύων Μεσσαπίων και πουλάνε και την ψυχή τους για να το πετύχουν. Αυτό όλο το σκηνικό δημιουργεί θέμα στην ΝΔ και ιδιαίτερα στην Εύβοια.

- Τι σύμπτωση είναι αυτή;;; Ακόμη και στο θέμα του κορονοϊού, Τσίπρας και Αναγνωστάκης πάνε πακέτο!!!! Κορονοϊό ο Αλέξης την μία μέρα, κορονοϊό ο Δημήτρης την επόμενη!!! Να είναι καλά οι σύντροφοι αλλά τελικά σε λίγο θα φωνάζεις Αλέξη και θα σου απαντά ο Δημήτρης!!!

- Τι έπαθαν εκεί στο ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας και μας κατηγορούν επειδή γράψαμε πως ο κ. Παγώνης έχει προσωπικούς υποστηρικτές, περισσότερους από κάθε άλλον ΠΑΣΟΚο υποψήφιο;;; 

- Ψέμματα γράψαμε κύριοι;; Ο κ. Παγώνης στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις είχε μαζί του και πολλούς Νεοδημοκράτες. Θέλετε να τους αναφέρουμε ονομαστικά; Ποιος άλλος θα το πετύχει αυτό;;;