Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Από αύριο αρχίζουμε τα δύσκολα, αφού έχουμε μπροστά μας μια γεμάτη χρονιά από τώρα μέχρι και τον Οκτώβριο του 2023 με πολλές εκλογικές αναμετρήσεις.  Τίποτα πάντως δεν θα είναι όπως το 2019, τότε που είχαμε και πάλι εκλογές στην ΕΠΣΕ, Δημοτικές εκλογές, Περιφερειακές εκλογές και Εθνικές εκλογές. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού περάσαμε μια πανδημία, περνάμε μια μεγάλη ....οικονομική κρίση και φυσικά, όλα θα είναι διαφορετικά και ο κόσμος θα ψηφίσει για το καλό του και όχι για το καλό άλλων.

- Ετοιμάζει μια ακόμη αντεπίθεση ο Αυγενάκης και θα είναι υπέρ των σωματείων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όλοι πιστεύουν πως θα έχει την στήριξη των σωματείων σε όλα τα επίπεδα. Λέτε να μοιράσει χρήμα; Πάντως οι πληροφορίες λένε πως τα καλά νέα θα κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα!!!!

- Καμιά φορά κι ενώ όλοι κάνουμε όνειρα και περιμένουμε να τα δούμε και στην πραγματικότητα, όπως λέει και το λαϊκό άσμα, "ο Θεός γελάει". Καλά λοιπόν τα όνειρα, αλλά κάποιοι να προσγειωθούν γιατί μπορεί να χάσουν τα στηρίγματά τους και να την πατήσουν.