Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Γελάω πραγματικά, γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ΕΠΟ και κάποιοι πρόεδροι ΕΠΣ, το αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι και το χρησιμοποιούν για την προσωπική τους προβολή και μόνο. 
Μιλούν για νομιμότητα, μιλούν για κανόνες και άλλα τέτοια, ενώ καθημερινά τα καταπατούν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα και για να παραμένουν γαντζωμένοι στην καρέκλα.
Θέλετε ένα παράδειγμα;
Για να διεξαχθούν αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,.... πρέπει η Περιφέρεια, το αρμόδιο γραφείο να εκδώσει άδειες διεξαγωγής και άδεια για την χρύση γηπέδων κλπ.
Το αρμόδιο αυτό γραφείο για να βγάλει αυτές τις άδειες, θέλει τα δικαιολογητικά τουλάχιστον 5 μέρες πριν τους αγώνες!!!!
Η ΕΠΟ δεν έχει πάρει απόφαση για να "διακόψει την διακοπή" των πρωταθλημάτων και θα την πάρει λένε την Πέμπτη!!!!!
Ας υποθέσουμε πως η απόφαση είναι θετική για να έχουμε αγωνιστική δράση. Πότε θα προλάβουν οι ΕΠΣ να στείλουν τα δικαιολογητικά στην Περιφέρεια;;;;
Λέτε να μην τήρησαν την νομιμότητα και να έστειλαν τα πάντα, ενώ δεν υπάρχει απόφαση της ΕΠΟ;
Αλήθεια δεν υπάρχουν ημερομηνίες στην αποστολή και παραλαβή των εγγράφων;
Αν αποδειχθεί πως υπήρχε η απαγόρευση και οι πρόεδροι έκαναν αυτά που έκαναν τι θα γίνει;
Τίποτα φυσικά. Απλά θα γράψουμε εμείς πως ήταν αδιάβαστοι και αυτοί θα μας χαρακτηρίσουν εμπαθείς, γιατί αυτό τους βολεύει.
Τελικά δεν έχουν πυγμή κάποιοι.
Μας έλεγαν πως δεν θα δεχθούν ποτέ το Μητρώο, μας έλεγαν πως δεν θα δεχθούν να παίρνουν άδειες από την Περιφέρεια και πως έχουν το αυτοδιοίκητο, την ώρα που όλοι μαζί ΕΧΑΣΑΝ από μόνο έναν!!!! Τον κύριο Αυγενάκη, ο οποίος τελικά είχε δίκιο, γιατί πως αλλιώς να εξηγήσουμε το ότι ΕΠΟ και ΕΠΣ τον ακολούθησαν και συμφώνησαν μαζί του!!!