Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

....φαπούλες

 - Τελικά γιατί προκάλεσε τόσο μεγάλη ταραχή και εντελώς ξαφνικά η υποψηφιότητα του κυρίου Σπύρου για τον Δήμο Χαλκιδέων; Εμείς πιστέψαμε πως δεν άρεσαν οι ιδέες του, δεν άρεσαν οι προτάσεις του και γι΄ αυτό κάποιοι τις χλεύασαν και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπανε πως δεν έχει τα προσόντα για να είναι... υποψήφιος δήμαρχος!!!!

- Ας διασκεδάσουμε λίγο, όχι με την υποψηφιότητα Σπύρου, αλλά με αυτούς που ταρακουνήθηκαν, όταν διαπίστωσαν πως προχωράει σε μια καλή οργάνωση του γραφείου του και θα έχει πολλά πυρομαχικά για να τα χρησιμοποιήσει την προεκλογική περίοδο, αν χρειασθεί.

- Συγχωρέστε μας λοιπόν, αλλά θα γράψουμε πως χθες καταλάβαμε γιατί αυτό το μίσος εναντίον της υποψηφιότητας Σπύρου. Πληροφορηθήκαμε λοιπόν πως εκπρόσωπος τύπου του κυρίου Σπύρου θα είναι η κυρία Ναντίν Γρηγορίου, η οποία γνωρίζει πολλά για τον Δήμο Χαλκιδέων, αφού ήταν για χρόνια συνεργάτης της κυρίας Ζλακώνη και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

- Η κυρία Γρηγορίου είναι και άνθρωπος της ενημέρωσης, αφού υπηρέτησε σε ραδιόφωνα της Χαλκίδας και τελευταία ήταν στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ του κυρίου Μάνου Παπαμακάριου με 2ωρη δική της εκπομπή.

- Όταν είσαι εκπρόσωπος τύπου ενός υποψηφίου Δημάρχου, έχεις υποχρέωση με κάθε τρόπο να υποστηρίξεις τον υποψήφιο και να τον προστατέψεις από κάθε πισώπλατο χτύπημα. Αυτό πιστεύουμε πως θα κάνει και η κυρία Ναντίν Γρηγορίου η οποία είναι και του λαϊκού ρεπερτορίου και ξέρει και από βαρύ ζεϊμπέκικο και από τσιφτετέλια και άλλα τέτοια.

- Εμείς μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις και επιλογές, αλλά πισώπλατα δεν θα χτυπήσουμε και ευχόμαστε ειλικρινά στην Ναντίν καλή επιτυχία σε αυτό που έχει αναλάβει.