Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

....φαπούλες

 - 
 Κυρίες και κύριοι εμείς έχουμε καθαρές θέσεις για τις Δημοτικές Εκλογές και δεν πάμε μία από εδώ και μία από εκεί. Θα θέλαμε πάντως να ακούσουμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους και να δούμε τα προγράμματά τους. Να δούμε τι θα δεσμευτούν να κάνουν για την καθημερινότητα των Δημοτών, για τις νέες και τους νέους, για τον αθλητισμό, για τα σχολεία, για τις συγκοινωνίες και φυσικά να δούμε τα προγράμματά τους για την ....ανεργία που υπάρχει και για το τι θα πούμε για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

- Ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα πρέπει να έχει καθαρές θέσεις και να έχει σε κάθε θέση αξιόλογους ανθρώπους με γνώση και κάποια εμπειρία για τον χώρο που θα αναλάβουν. Είναι λάθος να βολεύουμε ανθρώπους σε θέσεις με μόνο προσόν την συμμετοχή τους σε ένα ψηφοδέλτιο.

- Μπήκαμε πολύ νωρίς στην προεκλογική περίοδο και κάποιοι δεν έχουν πάρει το μήνυμα των εκλογών του 2019 και το μόνο που κάνουν είναι να μηδενίζουν το έργο της Δημοτικής Αρχής και καταγγέλλουν συνεχώς, τα πάντα.

- Αυτοί θα τιμωρηθούν και πάλι από τους Δημότες, γιατί απλά δεν θέλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους και δεν ζήτησαν μια συγνώμη για τα όσα δεν έκαναν όταν είχαν την εξουσία.