Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

.....σουτάκια

 - Τώρα πλάκα θα έχει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να προχωρήσουν σε απεργία οι ποδοσφαιριστές ή οι διαιτητές ή οι προπονητές ή και τα ίδια στα σωματεία, αν οι ΕΠΣ αρχίσουν να ορίζουν αγώνες Τετάρτη και Κυριακή για να προλάβουν ημερομηνίες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ....τότε ο Αυγενάκης θα είναι με τους απεργούς και θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!

- Την νομιμότητα κοίταξε ο Μπαλτάκος κι επειδή το θέμα της επανέναρξης των αγώνων δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη, το όρισε σε νέα συνεδρίαση την Πέμπτη για να υπάρχει νομιμότητα. Κι άλλος με την νομιμότητα δηλαδή.

- Τελικά δεν μας είπε κανείς κάτι για την διαιτησία. Θα πάρουν κάτι παραπάνω οι διαιτητές ή όχι. ένας διαιτητής σχετικά νέος ο οποίος διάβασε το σχόλιό μας, μας τηλεφώνησε και είπε: "τι αύξηση να πάρουμε εμείς οι διαιτητές; Δεν ξέρετε πως υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θέλουν να παίζουν πολλά παιχνίδια κι ας μην παίρνουν χρήματα; Δεν ξέρετε τους όρους που βάζουν κάποιοι διαιτητές; Δεν ξέρετε γιατί φεύγουν οι νέοι από την διαιτησία";;;;;