Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Προσπαθείστε να είσθε ψύχραιμοι αυτό το διάστημα και μέχρι να τελειώσουν όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις και θα είναι πάρα πολλές, μέσα στο 2023. θα ξεκινήσουμε στις αρχές του 2023 με τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας όπου θα εκλεγεί ο πρόεδρος απ΄ ευθείας από τα Σωματεία Μέλη και φυσικά το 11μελές διοικητικό συμβούλιο. Λένε πως υποψήφιοι πρόεδροι ....θα είναι τρεις (3) αλλά για μέλη του ΔΣ οι υποψήφιοι δεν θα ξεπερνούν τους 18 - 20.

- Μετά θα έχουμε τις Εθνικές Εκλογές, όπου πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα πλησιάσει αρκετά τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε είναι βέβαιο πως θα προκηρυχθούν και πάλι εκλογές, αφού το ΠΑΣΟΚ θα θελήσει να μην χάσει την ευκαιρία και να αξιοποιήσει την δυναμική που θα έχει, ώστε να πάει στις επόμενες εκλογές και να δώσει την μάχη για να πάρει την δεύτερη θέση. Θα γίνει χαμός, γιατί θα υπάρξει αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ο Αλέξης το ξέρει, γι΄ αυτό θα κάνει τα πάντα, ώστε να πετύχει κάποιες συνεργασίες.

- Θα πάμε λοιπόν αμέσως και πάλι σε Εθνικές εκλογές με τον νέο εκλογικό νόμο και το σενάριο λέει πως το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο και αναλαμβάνει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ο Αλέξης θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ρίξει ευθύνες σε άλλους.

- Τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Εκτός από τον Σπανό και τον Γκλέτσο όλα τ΄ άλλα ονόματα που ακούμε θα δώσουν την μάχη για την 3η θέση και βάλε. Δεν τραβάει ο Αναγνωστάκης, δεν τραβάει η Μπατζελή και ο κ. Μαρκόπουλος ο γιατρός είναι μόνο κραυγές και απειλές και θέλει παντού εισαγγελείς!!!!! 

- Στις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Χαλκιδέων, πρώτη και με διαφορά η Βάκα, ενώ στην δεύτερη θέση θα βρεθεί ο κ. Σπύρου, αφού οι κύριοι Παγώνης/Καθαροσπόρης έχουν κουράσει και αν κατέβουν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, δεν πάνε σίγουρα στην Β΄ Κυριακή, ενώ αν ο κ. Σπύρου μπει δυνατά στον προεκλογικό αγώνα, θα τους αφήσει στην 3η θέση ακόμη κι αν κατέβουν με το ίδιο ψηφοδέλτιο Παγώνης / Καθαροσπόρης!!!

- Πάντως πριν τα Χριστούγεννα θα φανεί η όποια δυναμική θα έχει ο κ. Σπύρου, ο οποίος έχει μια βάση και κάποια αξιόλογα και σοβαρά στελέχη. Αν ο προεκλογικός αγώνας που θα κάνει είναι δυνατός και όχι γλυκανάλατος, αν είναι επιθετικός και όχι συμβιβαστικός, τότε θα κερδίσει καλό ποσοστό των Δημοτών και μετά όλα θα κριθούν στην πρόταση που θα καταθέση για το αύριο του Δήμου Χαλκιδέων.