Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Έχουμε τελικά όπως όλοι είχαν προβλέψει αγωνιστική δράση και αυτό είναι νίκη των Σωματείων και φυσικά καθαρή ήττα Μπαλτάκου και συνεργατών του. Δεν θα γράψουμε πως ήταν και ήττα των προέδρων των ΕΠΣ που ψήφισαν υπέρ της διακοπής των πρωταθλημάτων, γιατί όλοι καταλάβαμε πως σύρθηκαν σε μια τέτοια απόφαση και δεν σεβάστηκαν την άποψη των σωματείων, αλλά τι να κάνουμε. Η μόνη ΕΠΣ η οποία με επίσημη ανακοίνωση και πάντως πριν από την απόφαση της ΕΠΟ, δήλωσε πως όποια κι αν.... είναι η απόφαση αυτή θα ξεκινούσε τα πρωταθλήματα ήταν η ΕΠΣ Μακεδονίας και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

- Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:
“H Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μεταθέσει για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 την άρση της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σ’ όλη την επικράτεια, αναγκάζεται να αναβάλλει τη διεξαγωγή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022 και να τους μεταθέσει για το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου 2022.Η ΕΠΣ Μακεδονίας δηλώνει υπεύθυνα σ’ όλα τα σωματεία της ότι οριστικά και αμετάκλητα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου 2022, γνωρίζοντας τις συνέπειες, ακόμη και αν η απόφαση της ΕΠΟ είναι αντίθετη απ’ αυτήν που αναμένουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

- Κύριοι να γιατί ο κύριος Μπαλτάκος και άλλοι δεν έκαναν πράξη τις απειλές τους. Η ΕΠΣ Μακεδονίας έχει δύναμη και δεν την σέρνουν από την μύτη. Μπορεί να είναι αντίθετη προς τον Αυγενάκη, αλλά δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό προς τα σωματεία μέλη της.