Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

.....η άποψή μας

 - Την άποψή μας γράφουμε για το ποδόσφαιρο Γυναικών και δεν θέλουμε παρεξηγήσεις, από κανέναν.
Κυρίες και κύριοι οι ΝΗΡΗΪΔΕΣ Χαλκίδας με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Γιάννη Μωϋσιάδη είναι κάτι διαφορετικό από τις περισσότερες ομάδες που υπάρχουν στο χώρο, αφού ξεκίνησαν από τα κάτω για να πάνε σιγά σιγά προς τα πάνω.
Είναι άλλο να βγαίνεις και να ξεκινάς την δημιουργία μιας ομάδας, με κορίτσια ....που θα πάρεις από άλλες ομάδες και άλλο το να ξεκινάς, από το να φέρεις στο γήπεδο κορίτσια που δεν ήταν στο χώρο.
Ακούμε πολλά και διάφορα για τον χώρο του ποδοσφαίρου Γυναικών, αλλά δεν έχουμε κανέναν λόγο, να τα σχολιάσουμε, αν δεν τα διασταυρώσουμε.
Με τον Γιάννη και την Ίριδα πάντα θα μιλάμε και θα τους λέμε αλήθειες και όχι ωραία λόγια ή ψέματα.
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι γιατί πρέπει να φοβόμαστε να λέμε την αλήθεια και γιατί θα πρέπει να μην μπορούμε να γράψουμε την άποψή μας και να συγκρίνουμε την κάθε προσπάθεια του οποιουδήποτε στο χώρο του ποδοσφαίρου Γυναικών.
Αυτό που επίσης δεν έχουμε καταλάβει, είναι γιατί να υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο οι οποίοι δεν θέλουν τις συνεργασίες για να φτάσουν σ΄ ένα σωστό αποτέλεσμα και επιδιώκουν με άλλα μέσα να επιβάλλουν την κυριαρχία τους.