Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να ευχηθούμε και σήμερα να έχετε την υγεία σας, αφού αυτό το διάστημα και μέχρι να τελειώσουμε με όλες τις εκλογές, κυκλοφορούν γύρο μας πολλές αρρώστιες τις οποίες μεταφέρουν οι δήθεν, οι "σωτηράκηδες", οι μπαχαλάκηδες και αυτοί οι οποίοι υπηρέτησαν για χρόνια τον τόπο και δεν έκαναν ...απολύτως τίποτα. Να τους αποφεύγουμε όλες και όλους αυτούς, αφού η κατάστασή τους είναι σοβαρή και η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

- Μαζί με όλους αυτούς, υπάρχουν και τα φερέφωνά τους, τα οποία έχουν μια εμμονή να βρίζουν τους πάντες και να έχουν την απαίτηση να μην αντιδρά και κανείς και να απειλούν όταν τους γράφεις αλήθειες. Το δικό μας αυτάκι δεν ιδρώνει για κανέναν και για τίποτα κύριοι και δεν θα σας φοβηθούμε. Προχωρήστε τις απειλές σας και θα τα πούμε εκεί που μας δίνετε ραντεβού.

- Στο θέμα της αυτοδιοίκησης διαπιστώνουμε πως σύμφωνα με τους κυρίους Παγώνη, Καθαροσπόρη, Καλαθέρη και ραδιοφωνατζή, η δήμαρχος κυρία Βάκα θα πρέπει να εκτίσει ποινή πολλών χρόνων, αν ίσχυαν οι καταγγελίες που κάνουν όλοι αυτοί καθημερινά!!!!

-Κύριοι η δήμαρχος έχει αποδείξει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αφού είναι κυρία με τα όλα της και δίνει καθημερινά λογαριασμό στους Δημότες και όχι στους συκοφάντες και λασπολόγους.

- Να το ξεκαθαρίσουμε. Όποιος έχει στοιχεία πως η δήμαρχος έβαλε έστω και το μικρό της δαχτυλάκι στο μέλι, να πάει αμέσως στην δικαιοσύνη και να καταγγείλει με την υπογραφή του τα πάντα. Με απειλές, πολιτικούς εκβιασμούς και άλλα κόλπα για να μην γίνει έργο, δεν θα λυγίσετε την δήμαρχο και τους συνεργάτες της.

- Όσοι δείχνουν ενδιαφέρον για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, ας κάνουν λίγη υπομονή κι ας μην βγάζουν εύκολα συμπεράσματα για κανέναν. Σιγά σιγά θα ξετυλιχθεί το κουβάρι και όλη η αλήθεια θα μαθευτεί για όλους.