Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Πάμε με ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο και ένα είναι βέβαιο. Αν θα θέλαμε να γράψουμε κάτι για το "ο επιμένων νικά", θα γράφαμε πως αυτό βρήκε εφαρμογή στο πρόσωπο του Αυγενάκη και όχι του Μπαλτάκου. Ο κ. Διακοφώτης πάντως της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, τελικά έμεινε μόνος του, αφού μόνο αυτός ψήφισε ΟΧΙ στο να μην επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και τώρα θα.... περιμένουμε να δούμε αν θα στείλει ομάδες ν΄ αγωνισθούν σε γήπεδα της Τουρκίας!!!!

- Τελικά γίνονται θαύματα στην σημερινή εποχή; Φυσικά και γίνονται και από χθες, στα 7 θαύματα του κόσμου όπως τα λένε, προστέθηκαν και άλλα 7 και αυτά δεν τα δημιούργησε κάποιος Άγιος, αλλά οι άνθρωποι της διαιτησίας οι οποίοι με την μη τήρηση κανόνων και κανονισμών και στην προσπάθειά τους να σώσουν ή να βοηθήσουν διαιτητές δημιούργησαν προβλήματα σε άλλους, γιατί απλά  δεν πρόσεξαν καθόλου αυτούς τους κανονισμούς και κανόνες. Δεν θα γράψουμε σήμερα περισσότερα, για να δούμε αν κάποιοι ψίθυροι που κυκλοφορούσαν τελικά ήταν δικαιολογημένοι.

- Αυτό πάντως που μας ξεπερνά, ήταν πως διαιτητές που εξυπηρετήθηκαν τελικά, από χθες πανηγυρίζουν και ανταποδίδουν με τα καλύτερα λόγια αυτούς που τους βοήθησαν παρανομώντας. Επειδή εμείς δεν γλείφουμε κανέναν απολύτως, θα περιμένουμε την αντίδραση των υπευθύνων και αν δεν υπάρξει απάντηση, τότε θα γράψουμε τα πάντα και θα προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί δεν μας αρέσει η αδικία σε βάρος νέων παιδιών, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι έχοντες προφανώς "γνωριμίες".

- Την καλημέρα μας και σ΄ αυτούς που περιμένουν σαν τα κοράκια που ψάχνουν και περιμένουν ψοφίμια για να φάνε τις σάρκες τους. Αυτοί είναι εδώ στον Δήμο Χαλκιδέων και θέλουν να δούνε τα σκουπίδια στους δρόμους και δεν λένε πως ο ΦΟΔΣΑ για να καλύψει την ανικανότητά του και για να κάνουν ότι θέλουν κάποια στελέχη των υπηρεσιών του, έχει δημιουργήσει πρόβλημα, αφού είναι ο μόνος αρμόδιος για την διαχείριση των σκουπιδιών.

- Να τελειώνουμε μξε αυτό το θέμα. Οι δήμαρχοι της Εύβοιας να προχωρήσουν στην δημιουργία ΦΟΔΣΑ Εύβοιας για να μην έχουν εξαρτήσεις από την Λαμία, το Καρπενήσι κλπ.