Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το είπαμε και το ξεκαθαρίσαμε. Μπορεί να κάνουμε μερικές φορές τους μαλάκες, αλλά μαλάκες δεν είμαστε και ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε. Αυτοί οι οποίοι πίστεψαν πως θα μας κάνουν μαλάκες, θα καταλάβουν το λάθος τους και φυσικά θα αναθεματίζουν την.... ώρα και την στιγμή που το έκαναν.

- Δεν ξέρουμε πως την έχουνε δει και πίστεψαν πως θα μας ξεγελάσουν, αλλά τώρα θα μείνουν να στηρίξουν το αύριο, με ανθρώπους τους οποίους πλήρωναν καλά και αυτοί τους έσκαβαν τον λάκκο. Εμείς ευτυχώς δεν ήμασταν στους καλά αμοιβόμενους και έτσι ελεύθερα μπορούμε να τους έχουμε στην σέντρα ή όπως λέει κι ο λαός κρεμασμένους στα μανταλάκια.

- Δεν πήραμε απαντήσεις σε τίποτα απολύτως και πλέον έχουμε το ελεύθερο να δημοσιοποιήσουμε κάποια πράγματα κι ας μας κόψουν και την καλημέρα, αφού έτσι κι αλλιώς κι αυτή μας την έλεγαν όταν κάτι χρειαζόταν από εμάς.

- Πάντως εμείς αχάριστοι δεν είμαστε και θα συνεχίσουμε να τους λέμε καλημέρα και δεν θα ξεχάσουμε πως μας κέρασαν κι έναν καφέ. Αυτό που επίσης πρέπει να ξέρουν πως κάποιους δεν θα τους ξεχάσουμε και θα συνεχίσουμε να τους έχουμε σε εκτίμηση και να τους στηρίζουμε. Με αυτόν τον τρόπο θα ισχύει το "μαζί με την βασιλικό, θα ποτιστεί και η γλάστρα" αλλά δεν πειράζει.

- Εμείς θα είμαστε παρόντες και με την άποψή μας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις είτε αυτές αφορούν την πολιτική, είτε την αυτοδιοίκηση, είτε τον αθλητισμό. Η άποψή μας αυτή θα φτάνει παντού με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε και να γνωρίζουν όλες και όλοι πως θα δώσουμε απάντηση σε αυτούς που προσπάθησαν να μας βάλουν τρικλοποδιές, για να είναι μόνοι τους σ΄ ένα παιχνίδι το οποίο όμως δεν γνωρίζουν και γι΄ αυτό θα το χάσουν.

- Όσο για τους φίλους που προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πιστεύοντας πως ο χρόνος είναι γιατρός, να ξέρουν πως κάποια στιγμή πέφτουν οι τίτλοι τέλους και ότι ήταν να γίνει έγινε.