Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Κανένα νέο από τις ομάδες που θ΄ αγωνισθούν σε πανελλήνια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έχουμε; Και να έχουμε δεν θα γράψουμε τίποτα απολύτως σήμερα, για να περιμένουμε όπως γράψαμε, επίσημες ανακοινώσεις για ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ), ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) και φυσικά για τις 5 ίσως και 6 ομάδες της Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, αλλά..... κυρίως για τις δύο πρώτες.

- Αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου το Σαββατοκύριακο τότε για την Α΄ Κατηγορία θα είναι μια αγωνιστική με πολλές νίκες των φιλοξενούμενων ομάδων, αφού προβλέπουμε οι νίκες των γηπεδούχων να μην ξεπερνούν τις 3!!!! Κάπου ίσως να δοθεί η ευκαιρία σε ένα γήπεδο να έχουμε και ισοπαλία.

- Από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μόνο ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ παίζει στην έδρα του με τον ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ ο οποίος δεν έχει στόχο να κατακτήσει πρωτάθλημα, αλλά να παίξει καλό ποδόσφαιρο να φτιάξει ένα αξιόλογο σύνολο και σιγά σιγά να βάλει τις βάσεις για μια ομάδα, που θα είναι από τις λίγες που θα στηριχθούν στην δουλειά και όχι στις βαρύγδουπες και πολυέξοδες μεταγραφές.