Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μας, αλλά και να έπεφτε δεν θα μπαίναμε στον κόπο να προχωρήσουμε στην αναπαραγωγή του. όποιος θέλει να γράψουμε κάτι, προφανώς θα μας το στείλει. Πάντως κυκλοφόρησε στην πιάτσα πως έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος, έχει παραιτηθεί το ΔΣ, είχε παραιτηθεί ....ο Γενικός Αρχηγός και περίμενε να δει παραιτήσεις και ο Τεχνικός Διευθυντής. 

- Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίζουμε. Κανένας δεν παραιτήθηκε από κάτι, αφού εδώ και καιρό αυτό το κάτι δεν υπήρχε και απλά υπήρξε ένας συνωστισμός στην έξοδο, για το ποιος θα φύγει τελευταίος, μήπως και έχει ελπίδα να την κάνει την στροφή και να επιστρέψει.

- Δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση και δεν πιστεύουμε κανέναν και τίποτα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Υπάρχει σύγκρουση προσώπων και τα πράγματα είναι πλέον επικίνδυνα. Προσοχή κύριοι, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και ξεπέρασε τα όρια.

- θα το γράψουμε για να μην πείτε πως δεν σας ενημερώσαμε. Θα ελεγχθούν τα πάντα και οι πάντες, γιατί κάποιοι έφτασαν σχεδόν σε καταγγελίες και μιλήσανε για απίστευτα πράγματα και πολλά πάρε δώσε.

- Καληνύχτα σας και να μην ξεχνάτε πως κανείς δεν είναι Άγιος και κανείς δεν θ΄ αγιάσει επειδή έπεισε "τον διάβολο" να μείνει για λίγο στην άκρη. Το γράψαμε και τώρα κάντε ότι θέλετε. Εμείς έτσι κι αλλιώς δεν ήμασταν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί δεν τα κάνμε δηλαδή.