Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

....φαπούλες

 - Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με υποψήφιους Βουλευτές, Δημάρχους, Περιψερειάρχες κλπ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και έχει δίπλα του τα εργαλεία με τα οποία σχεδίασε και αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγει τον προεκλογικό του αγώνα. Οι πολίτες είναι αυτοί που θα τον κρίνουν και θα του εμπιστευθούν την ψήφο τους. Εμείς θα κάνουμε τα σχόλιά μας, θα κάνουμε την κριτική μας, θα γράψουμε την άποψή μας και μέχρι εκεί. Καλή ....επιτυχία θα ευχηθούμε σε όλες και όλους και μακάρι να πείσουν τον κόσμο και να κερδίσουν τις εκλογές.

- Επιτρέψτε μας λοιπόν να γράψουμε κάτι για τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Χαλκιδέων. Κυρίες και κύριοι, δεν είναι σωστή η προεκλογική σας εκστρατεία όταν διαπιστώνουμε πως καθημερινά προσπαθείτε να πείσετε τους δημότες, ασκώντας αρνητική κριτική, στα όσα κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή και όχι σε δικές σας προτάσεις. Πάρτε το αλλιώς γιατί δεν θα έχετε καμία τύχη.

- Δεν κάνουμε αναφορά στους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη, αφού αυτοί είναι παλιές καραβάνες και δεν μπορούν ν΄ αλλάξουν τώρα την πολιτική τους συμπεριφορά. Αυτοί πάντα θα καταγγέλλουν τους άλλους και θα προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες, αφού οι ίδιοι δεν ανέλαβαν ποτέ τις δικές τους.

- Η αναφορά μας έχει να κάνει περισσότερο με τον υποψήφιο κύριο Γιώργο Σπύρου, ο οποίος δεν πρέπει να ακολουθήσει αυτή την πρακτική, γιατί αυτή δεν θα τον βοηθήσει σε καμία περίπτωση. Ο κύριος Σπύρου, θα πρέπει ν΄ ακολουθήσει μια άλλη πρακτική στην προεκλογική του εκστρατεία, αν θέλει να πείσει τους δημότες πως με θετική πρόταση διεκδικεί την ψήφο τους. Αυτό όμως θα το αποφασίσει ο ίδιος με τους συνεργάτες του και όχι εμείς.