Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Δεν είναι κακό να αμφισβητούν κάποιοι τα όσα γράφουμε, αλλά να βρίσκουν την δύναμη να μην ξεχνούν να λένε και κάτι όταν επιβεβαιωνόμαστε. Φυσικά θα κάνουμε και λάθη, αλλά κι αυτά θα τα αναγνωρίσουμε και θα ζητήσουμε συγνώμη. Οι άλλοι που αμφισβητούν εμάς, αλλά δεν βλέπουν πως έχουν επιλέξει την σιωπή ή τα ψέματα.... θα βγούνε ποτέ να ζητήσουν μια συγνώμη;

- Ο κύριος ο οποίος πάει από καφέ σε καφέ στην Χαλκίδα και μας κατηγορεί για όσα έχουμε σχολιάσει μέχρι τώρα για τον ΝΗΛΕΑ Νεοχωρίου και την παραίτηση του προέδρου κ. Κατσινή και την ανάληψη νέων καθηκόντων δίπλα στον προπονητή κύριο Ποδαρά Γιώργο, καλά θα κάνει να μην λέει πολλά, γιατί ξέρει ακριβώς τι συνέβη, αλλά δεν μπορεί να το γράψει για να διατηρήσει καλές σχέσεις. Προχώρα μεγάλε και θα καταλάβεις σύντομα πως δεν σε παίρνει.

- Όσο για τις διαδικασίες που ακολούθησε ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου, δεν θα είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που ακολουθεί διαδικασίες του ποδαριού. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που τα κάνεις και δεν τα λες ή τα λες με άλλον τρόπο, για να μην εκτεθεί κανείς. Στο κάτω κάτω ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου είναι μια ομάδα στην οποία υπήρξε πρόεδρος και ο κ. Γιάννης Ρέτσας, ο οποίος δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να μιλάει για νομιμότητα, αλλά μάλλον την εφαρμόζει εκεί που θέλει.