Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Επιμένουμε κι ας μας κατηγορούν. θα πρέπει κατά την άποψή μας κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, οι οποίοι εκλέχθηκαν στην αντιπολίτευση, να παραιτηθούν και να δώσουν την θέση τους σε νέους ανθρώπους, αφού εξ αιτίας τους εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι στους δήμους. Αυτή είναι η άποψή μας, γιατί απλά όταν είσαι πολλά χρόνια σε ένα δημοτικό συμβούλιο είτε συμπολίτευση, είτε αντιπολίτευση και η παράταξή σου δεν ...κερδίζει τις εκλογές, για ποιον λόγο να συνεχίσεις;

- Ο Φάνης Σπανός φυσικά και είναι ο μεγάλος νικητής, αφού είχε απέναντί του κομματικούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, αλλά και τον κύριο Μαρκόπουλο και τα περισσότερα ΜΜΕ, δεν κέρδισε απλά, αλλά θριάμβευσε.

- Τώρα όμως Φάνη, έρχονται τα δύσκολα. Τώρα θα πρέπει να σπάσεις αυγά και να μην υποτιμήσεις τους νεοεκλεγέντες οι οποίοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τις δυνατότητες να προσφέρουν στους πολίτες της Περιφέρειας.

- Αγαπητέ Φάνη, ας μη γελιόμαστε στον τομέα του αθλητισμού, του τουρισμού, της παιδείας, της ανάπτυξης κλπ, θα πρέπει κάτι να αλλάξει. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως έχουν δεδομένη την καρέκλα, αλλά αυτό δεν πρέπει να ισχύσει.