Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Η νεολαία μας θα πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό της κυβέρνησης, στο μυαλό της Περιφέρειας και στο μυαλό της κάθε δημοτικής αρχής. Είναι όμως; Ας μιλήσουμε για το Ληλάντιο. Υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου και το Κλειστό Γυμναστήριο του Βασιλικού. Τι δεν υπάρχει; Δεν υπάρχει τίποτα για τα παιδιά που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον στίβο και δεν υπάρχει χώρος στον οποίο να πάνε να γυμναστούν οι απλοί πολίτες, οι οποίοι.... δεν είναι αθλητές.

- Στο στάδιο της Χαλκίδας υπάρχουν οι φύλακες οι οποίοι ανοίγουν και κλείνουν το στάδιο και φυσικά επιτρέπουν και στους πολίτες, να πάνε να τρέξουν. Στα γήπεδα του Ληλαντίου δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και δεν μπορείς να πας πουθενά, αφού τα κλειδιά των γηπέδων τα έχουν άνθρωποι των ομάδων ποδοσφαίρου και τα ανοίγουν για τις προπονήσεις των ομάδων τους.

- Μαθαίνουμε πως θα υπάρξει συζήτηση με την Περιφέρεια και τον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και παράγοντες του αθλητισμού και της κυβέρνησης, ώστε να κατασκευαστεί ρτο Ληλάντιο "το σπίτι του στίβου". Ένας χώρος δηλαδή μόνο για αθλήματα στίβου και ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενεί και επίσημους αγώνες.  Την πρωτοβουλία αναλαμβάνουν δημότες.