Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν έχουμε καμία απολύτως υποχρέωση να δίνουμε εξηγήσεις σε θέματα για τα οποία δικαιωθήκαμε. ΄Οποιος θέλει παραπάνω εξηγήσεις να το ζητήσει εγγράφως και όχι με την μέθοδο του σπασμένου τηλεφώνου. Ζητώντας εγγράφως εξηγήσεις, θα έχουμε δικαίωμα, να δώσουμε στοιχεία που τους αφορούν και τότε θα εκτεθούν.... περισσότερο.

- Εμείς δεν πήραμε χρήματα από κανέναν υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη για να παρέχουμε στήριξη, γιατί δεν έχουμε και την δύναμη να στηρίξουμε κάποιον. Τα παπαγαλάκια που έχουν την δύναμη, πληρώθηκαν και απλά δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν γιατί απλά ούτε σημασία δεν τους δίνουν οι αναγνώστες και οι ακροατές. Αν τους έδιναν θα είχαν και θετικό αποτέλεσμα.

- Εμείς μπορούμε να γράφουμε πως πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει και κλείσαμε με επιτυχία τον κύκλο μας ως apopsignomi, αφού ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο του 2008 και θα τελειώσουμε τον Φεβρουάριο του 2023. Τα 16 χρόνια είναι αρκετά και είναι καιρός, να κάνουμε στην άκρη.

- Πάντως είμαστε σίγουροι πως κάποιοι δεν θα ενοχληθούν καθόλου, αφού μπορούν και χωρίς εμάς και το δείχνουν τώρα, μετά τις εκλογές. Κυρίες και κύριοι να είστε καλά κι ελπίζουμε να μην έχουμε παρεξηγήσεις, όταν θα διαπιστώσουν πως κι εμείς μπορούμε χωρίς αυτούς.