Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάναμε μια πρόταση για το θέμα της καθαριότητας στον Δήμο Χαλκιδέων και άρχισαν τα παράπονα και οι παρεξηγήσεις. Κυρίες και κύριοι δεν θα πάρουμε την άδειά σας για να γράψουμε την άποψή μας και μην ξεχνάτε που ήμασταν αυτοί οι οποίοι από το 2018 που η κυρία Βάκα αποφάσισε με τους συνεργάτες της να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ως υποψήφια δήμαρχος, ήμασταν δίπλα της και να το γράψουμε απλά "φάγαμε πολύ ξύλο", από τους αντιπάλους της ....και φυσικά δεν πήραμε το κομμάτι της διαφημιστικής πίτας που θα μπορούσαμε να πάρουμε, αν σφυρίζαμε αδιάφορα και δεν στηρίζαμε φανερά την παράταξη Βάκα.                                                  
- Προσέχτε λοιπόν τα λόγια σας και ιδιαίτερα εσείς, που ήσασταν απέναντι και φυσικά ενάντια στην παράταξη. Μας βρήκατε λοιπόν και δεν σας βρήκαμε. Εμείς δεν ζητήσαμε ούτε μισθούς ούτε καρέκλες, ούτε τίποτα απολύτως.

- Όταν θα έρθει η ώρα θα γράψουμε πολλά για πολλούς και να ξέρετε πως δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει κανείς. Μπορεί κάποιοι φίλοι μας να κρατάνε αποστάσεις για να μην στενοχωρήσουν κάποιους, αλλά να ξέρουν πως στενοχωρούν εμάς. Εμείς τους σεβόμαστε και περιμένουμε να δούμε που το πάνε.

- Εμείς θα λειτουργήσουμε ως ομάδα δημοτών, η οποία θα επικοινωνεί και θα αναδεικνύει τα προβλήματα και θα πιέζει ώστε να δοθούν λύσεις. Όποιος προσπαθήσει να βάλει εμπόδια, να ξέρει πως θα μας βρίσκει καθημερινά μπροστά του και θα δυσκολευτεί να μας ξεπεράσει.

- Εμείς δεν θα κάνουμε σε καμία περίπτωση αντιπολίτευση, αλλά θα αναφερόμαστε στα προβλήματα των δημοτών και θα ζητάμε από τους αρμοδίους να τα λύνουν.