Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Ας αναλάβει  ο καθένας τις ευθύνες του, γιατί δεν είναι δυνατόν κάποιος να υπηρετεί τους δημότες με τον καλύτερο τρόπο και κάποια τρολ να τον συκοφαντούν και να διαδίδουν ψεύτικες πληροφορίες, για αθλητικές εγκαταστάσεις και να κάνουν αναφορά σε ψεύτικα γεγονότα, ακόμη και ψεύτικους τραυματισμούς προπονητών και αθλητών. Η τύπισσα  που αυτή την φορά χτύπησε, δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε από... το συγκεκριμένο "παρεάκι".

Το κολυμβητήριο της Χαλκίδας θα πρέπει να το προστατέψουν οι αθλητικοί σύλλογοι που το χρησιμοποιούν και να μην το θυσιάζουν στις παραταξιακές αντιπαραθέσεις. Οι εκλογές τελείωσαν και οι δημότες μίλησαν στις κάλπες.

-Η τύπισσα που ανακάλυψε διάφορα, αφού έβαλε την φαντασία της να δουλέψει, έψαξε να βρει κεραμίδια στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας, ώστε να ανέβει επάνω και να κάνει ότι έκανε και ο αρχηγός της προεκλογικά και μετά ήρθε το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών και τον έστειλε στο υπόγειο με θόρυβο.

- Η τύπισσα με ψέματα προσπαθεί να σπιλώσει τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη και φυσικά τους υπηρεσιακούς παράγοντες και το προσωπικό του οργανισμού. Είναι τόσο κακοπροαίρετη και εκτελεί εντολές, που κάλεσε ακόμη και το υπουργείο αθλητισμού να παρέμβει!!!!

- Εμείς επειδή δεν μασάμε τα λόγια μας και επειδή δεν υπηρετούμε τον πολιτισμό του αρχηγού της, ο οποίος για να κάνει αβάντα στον Τσίπρα έβριζε και χυδαιολογούσε κατά του Μητσοτάκη, καλούμε τους συλλόγους που καθημερινά είναι στο κολυμβητήριο, να πάρουν θέση και με ανακοίνωσή τους να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα όσα λέει η τύπισσα, 

- Φυσικά την προσφορά της τύπισσας στα  κοινά την τίμησαν δεόντως οι πολίτες της Εύβοιας και σε σύνολο 114.000 χιλιάδων ψηφοφόρων γενικώς και 25.300 έγκυρων ψηφοδελτίων που πήρε η παράταξή τους στην Εύβοια, η ίδια πήρε 275 σταυρούς προτίμησης και αυτό δείχνει πως όχι μόνο δεν έχει προσφέρει στα κοινά, αλλά πως δεν έπεισε τους πολίτες έστω και ως ηθοποιός, γιατί μάλλον πήρε λάθος ρόλο!!!!