Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά κανείς δεν είπε πως δεν πεθαίνουν οι Έλληνες. Οι Έλληνες αντέχουν πολλά και πολλούς, αλλά κάποια στιγμή πεθαίνουν και αυτό είναι το φυσιολογικό. Αυτοί που προσπαθούν να κάνουν τον Έλληνα κάτι άλλο από αυτό που είναι, δεν τα κατάφεραν και δεν θα τα καταφέρουν, όσα χρόνια κι αν... περάσουν. 

- Οι Έλληνες έχουν την εμπειρία και δεν δίνουν σημασία, στα σκουπίδια που μας σερβίρουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κανείς μα κανείς δεν δίνει σημασία και δεν παρακολουθεί, ούτε τους ξεβράκωτους, ούτε τις ξεβράκωτες, που προσπαθούν να προσελκύσουν πελατάκια.

- Η τηλεθέαση έχει πιάσει πάτο και οι καναλάρχες τραβούν τα μαλλιά τους, αφού κανένας και καμία δεν μπορεί να έχει καλά ποσοστά τηλεθέασης. Δεν θα τολμήσουν ποτέ να αναλύσουν τα πραγματικά αποτελέσματα των μετρήσεων, γιατί αυτά δεν τους εξυπηρετούν.

- Οι Έλληνες κάνουν πλέον πλάκα με όλες και όλους αυτούς που για να έχουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην τηλεόραση όπως τα κρέατα κρεμασμένα στις βιτρίνες τις κρεαταγοράς.