Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Σε πλήρη "ακινησία" το fb για τον κύριο Σπύρου και την κυρία Παππά. Όσο ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι το έδιναν και καταλάβαινε, αλλά τώρα ούτε το παραμικρό σχόλιο. Θα πάθουμε στέρηση κύριε Σπύρου αφού μας λείπουν ήδη τα όσα χαριτωμένα γράφατε εκεί. Αν δεν θέλετε να γράψετε για το πως και γιατί χάσατε τις εκλογές, κανένα πρόβλημα. Γράψτε κάτι για το ψάρεμα και για τις... τσιπούρες του Ευβοϊκού.

- Η κυρία Παππά τι να γράψει και τι να πει; Τόσο η ίδια, όσο και η φίλη της, αλλά και η οικογένειά της, δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία, για να έχουν αντίπαλο την κυρία Βάκα και αυτό τους στοιχίζει. Είναι και θέμα εγωϊσμού λένε κάποιοι. Η κυρία Παππά πάντως, ακόμη δεν κάλεσε τα μέλη της παράταξής της για ένα κρασάκι σε μαγαζί της παραλίας!!!!! 

- Λένε πάντως πως η κυρία Παππά, έβγαλε ανέξοδα τον προεκλογικό αγώνα, αφού τα έξοδα ήταν όλα με το σύστημα "ρεφενέ"  και  μέγας χρηματοδότης, ήταν ο δικός της άνθρωπος. Πληροφορίες λένε πως υπάρχει και κάποια γκρίνια, από πρόσωπα που δεν στηρίχθηκαν από την κυρία Παππά, όπως περίμεναν.