Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε πάντα καλά στην υγεία σας. Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί για να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα, ώστε μέχρι τον Φεβρουάριο, να μην αλλάξουμε την δική μας σταθερή άποψη που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Μετά έχει ο Θεός και είναι αλήθεια, πως οι νέοι συνεργάτες, οι οποίοι και θα αναλάβουν τα ηνία, έχουν όρεξη, έχουν πάθος για την δουλειά τους και είμαστε σίγουροι πως θα.... προσφέρουν στην κοινωνία πολλά.

- Γιατί όλα αυτά; Γιατί όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα με την Δημοτική Αρχή, θα πρέπει στις εκλογές να είναι σε κάποιο αντίπαλο ψηφοδέλτιο, ώστε να οδηγήσει σε ήττα την Δημοτική Αρχή και να λύση και το πρόβλημά του;

- Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να διοικήσουν έναν δήμο άνθρωποι οι οποίοι ως στόχο έχουν, το να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα και να εκδικηθούν. Και τι κάνουν όταν δεν κερδίσουν εκλογές; Τίποτα απολύτως και όταν θα πάνε πάλι να μιλήσουν για το πρόβλημά τους, θα τους πούνε να πάνε να τους το λύσουν αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκαν στις εκλογές.

- Ούτε αυτό είναι σωστό, αλλά όταν σε έχουν ζαλίσει και σε χαρακτήριζαν όπως σε χαρακτήριζαν, άνθρωπος είσαι και δεν τα ξεχνάς εύκολα και μάλιστα όταν έχεις νωπή την στήριξη και μάλιστα ισχυρή, από τον λαό.

- Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει ανάγκη από πολλά πράγματα και τα οποία πρέπει να γίνουν μέσα στην 5ετία. Είναι λογικό και σωστό, τώρα που οι εκλογές τελείωσαν, η δήμαρχος κυρία Βάκα, να κάνει ας το πούμε τις προγραμματικές της δηλώσεις, όχι με υποσχέσεις, αλλά με συγκεκριμένα έργα που θα υλοποιηθούν σε κάθε περιοχή του Δήμου.

- Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν υποχρέωση προς τους δημότες, γιατί τους τίμησαν για μια δεύτερη θητεία. Έχουν λοιπόν το χρόνο μπροστά τους και την 1η Ιανουαρίου 2024, να πούνε στους δημότες τα  πάντα και στο τέλος να κριθούν από το αποτέλεσμα.