Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Ο πόλεμος είναι πόλεμος και όχι κάποια κοινωνική εκδήλωση. Πόλεμος χωρίς θύματα δεν υπάρχει και κανείς δεν μπορεί να ελέγξει ώστε να μην σκοτώσει άμαχο πληθυσμό. Ακούμε να λένε διάφορα και να έχουμε συγκεντρώσεις υπέρ των Παλαιστινίων. Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει, αλλά μόνο οι Παλαιστίνιοι είναι άνθρωποι; Δεν ήταν άνθρωποι αυτοί που σκοτώθηκαν στην Αμερική από την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους; Δεν ήταν άνθρωποι αυτοί τους οποίους βίασαν και σκότωσαν.... οι της Χαμάς οι οποίοι μπούκαραν στο  έδαφος του Ισραήλ;

- Έγινε τότε καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας; ΟΧΙ. Γιατί; Γιατί απλά θέλουμε τα δικά μας δικά μας και τα δικά τους πάλι δικά μας. Τα πράγματα είναι απλά. Η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση και κρύβεται πίσω από απλούς πολίτες. Να φύγουν από εκεί και οι Παλαιστίνιοι να ζήσουν στην περιοχή τους και αν τους ενοχλήσουν να ξεσηκωθούμε όλοι.

- Οι δολοφόνοι τρομοκράτες, βίασαν και σκότωσαν άμαχο πληθυσμό. Τώρα ζητάνε και τα ρέστα; Αν οι Παλαιστίνιοι θέλουν μια ειρηνική ζωή, ας διώξουν τους τρομοκράτες κι ας μην γίνονται η ασπίδα για να τους προστατεύουν.