Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Γράψαμε για στάδιο στο Ληλάντιο και ο κύριος Παναγιώτης Καραβάς αντέδρασε και μα είπε πως η νεολαία δεν είναι τα στάδια κλπ. Ο κύριος Καραβάς φαίνεται πως είναι με τους πολιτικούς που έλεγαν πως θα μας κάνουν και παιδιά!!! Κύριε Καραβά, τα στάδια και γενικά ο αθλητισμός, είναι η ελπίδα για την νεολαία μας και δεν..... την βλάπτουν.

Panagiotis Karavas
Η νεολαία δεν είναι τα στάδια. Νεολαία είναι να γεννάει ο κόσμος παιδιά. Και εκεί, οι άριστοι απέτυχαν. Οι νέοι ούτε που θέλουν να ακούνε για οικογένεια πλέον. Με τέτοια ακρίβεια, χρειάζονται 2000 το μήνα για να φτιάξουν οικογένεια. Αυτά γράψε. Αυτά πες. Για αυτά να φωνάξεις! Γονάτισαν τον κόσμο!

- Κύριε Καραβά, το κόστος της κάθε οικογένειας ανεβαίνει, γιατί απλά αν έχεις δύο παιδιά και πρέπει να πάνε σχολείο, να πάνε φροντιστήρια, να πάνε Πανεπιστήμια και για όλα αυτά να πληρώνει ο γονιός, τότε δεν σε σώζει τίποτα.

- Το κόμμα σας κύριε Καραβά κυβέρνησε πολλά χρόνια την Ελλάδα και ούτε τα φροντιστήρια έκλεισε, ούτε δωρεάν παιδεία έφερε σε όλα τα επίπεδα. Παντού πληρώνουμε.

- Αν τα παιδιά μας δεν χρειαζόταν φροντιστήρια και το κράτος τους κάλυπτε στέγαση και φαγητό  όταν θα περνούσαν στο Πανεπιστήμιο, τότε ο κάθε γονιός θα ήθελε παιδιά. Για πείτε μας λοιπόν γιατί το κόμμα σας δεν έκανε τίποτα από αυτά;

- Αν δεν κάνετε την αυτοκριτική σας και δεν αιτιολογήσετε, γιατί όλα αυτά δεν έγιναν όταν κυβερνούσατε, μην περιμένετε να δείτε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση. θα δώσετε και πάλι την μάχη για το να βρεθείτε στην δεύτερη θέση, αλλά να δείτε που εκεί θα περάσει κάποια στιγμή το ΚΚΕ, γιατί οι πολιτικές τελικά είναι δύο.