Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Όταν δεχόμαστε επίθεση σε προσωπικό επίπεδο, για τις απόψεις και την στάση μας στις εκλογές, είτε ήταν Εθνικές, είτε Περιφερειακές, είτε Δημοτικές, φυσικά και θα αντιδράσουμε και μάλιστα όχι με χαλαρό τρόπο. Δεν δεχόμαστε από κανέναν και για τίποτα, να μας δημιουργεί θέματα, επειδή δεν ήταν με τους νικητές, αλλά με τους.... πολλαπλώς χαμένους.

- Εμείς ελέγχουμε μόνο την δική μας ψήφο και κανενός άλλου. Η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε την κοινή γνώμη και αυτό κάνουμε. Δεν κάναμε λάθος επιλογές, γιατί δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Πάντα στηρίζαμε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πάντα στηρίζαμε την Περιφερειακή Παράταξη του Φάνη και πάντα στηρίζαμε την Δημοτική παράταξη της Έλενας.

- Ούτε κωλοτούμπες κάναμε, ούτε γυρολόγοι γίναμε, ούτε τίποτα. Φυσικά δεν  ήμασταν ποτέ και δεν θα είμαστε και τώρα στους βολεμένους και στους ωφελημένους από την εξουσία. Ο λόγος είναι απλός, πολύ απλός. Εμείς ήμασταν πάντα οι δεδομένοι.

- Αυτό τώρα τελείωσε και το είχαμε  γράψει και πριν τις τελευταίες εκλογές. Τώρα "ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ".  Οι δεδομένοι "πέθαναν".