Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλες και όλους, γράφουμε τις απόψεις μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως. Ούτε βρίζουμε, ούτε συκοφαντούμε και φυσικά όταν κάποιος βγαίνει δημόσια και ασκεί κριτική, υποτιμώντας άλλους, να μάθει να δέχεται και αυτός την κριτική, χωρίς να απειλεί με μηνύσεις και άλλα ....σχετικά.

- Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί και κρινόμαστε καθημερινά από τον κόσμο και αυτός ο κόσμος μας ακολουθεί 16 χρόνια τώρα. Οι πολιτικοί θα κριθούν σε εκλογές κάθε 4 ή 5 χρόνια ή όποτε αυτές διεξαχθούν και οφείλουν να αποδεχθούν το αποτέλεσμα σε παραταξιακό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

- Εμείς σε επίπεδο απειλών, δεν μασάμε και δεν συζητάμε. Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου σε επίπεδο ενημέρωσης με στόχο να πιέζουμε για λύση στα όποια προβλήματα. Προβλήματα έχει και η δική μας γειτονιά, αλλά δεν βγήκαμε να χαρακτηρίζουμε ανίκανο τον Ζεμπίλη, τον Παγώνη, την Βάκα και τον κάθε αρμόδιο.

- Για να κλείσουμε λοιπόν το θέμα, είμαστε εδώ και όποιος θέλει έρχεται να συζητήσουμε ότι θέλει. Αν πάλι θέλει να συνεχίσει να μας απειλεί με μηνύσεις και αγωγές, δικαίωμά του, αλλά να ξέρει πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως.