Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Όταν γράφεις αλήθειες, ενοχλείς πολλούς και ιδιαίτερα αυτούς οι οποίοι έχουν τα γνωστά μαγαζάκια στον χώρο του αθλητισμού και θέλουν να εισπράττουν αυτοί και να πληρώνουν οι δημότες. Εδώ και πολύ καιρό στόχος αυτών είναι ο ΔΟΑΠΠΕΧ και προσωπικά η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη. Τώρα κάνουν ότι μπορούν, ώστε να πείσουν την δήμαρχο κυρία Βάκα, να την αφήσει εκτός....ΔΟΑΠΠΕΧ ή εκτός  αντιδημαρχίας. Γιατί αυτό;

- Γιατί θέλουν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους και να ανεβάσουν τα έσοδά τους σε βάρος των Δημοτών. Εμείς δεν κρυβόμαστε και φυσικά δεν είμαστε σε θέση να παρέμβουμε στην δήμαρχο και να της πούμε τι να κάνει. Δεν είμαστε σε θέση γιατί όλα αυτά τα χρόνια που στηρίξαμε αυτή την παράταξη, δεν ζητήσαμε ποτέ, κάποια θέση για μας ή για κάποιον άλλον και η κυρία Βάκα το ξέρει καλά.

- Ας κάνει λοιπόν η δήμαρχος ότι θέλει και οι δημότες θα κρίνουν. Εμείς απλά θα γράψουμε αυτά που ακούσαμε από έναν κύριο ο οποίος ήταν και στο ψηφοδέλτιο της δημάρχου: "Γιατί να πηγαίνει χαμένος ένας μισθός; Η Αϊδίνη έχει τον μισθό της από το δημόσιο και δεν επιβαρύνει τον Δήμο με κάποιον μισθό"!!!!!

- Τι μας λέει λοιπόν ο κύριος; Να πάρει την θέση της κάποιος ο οποίος θα εισπράττει τον μισθό;;;; Καλέ μας άνθρωπε, οι αθλητικές εγκαταστάσεις ποτέ δεν ήταν καλύτερα και το ξέρουν όλες και όλοι. Αυτό που σας ενοχλεί είναι το οτι φοβάστε για τα μαγαζάκια σας.

- Προσωπικά με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη, δεν έχουμε πιεί ούτε καφέ, ούτε πήγαμε για φαγητό μαζί. Άλλοι είναι αυτοί που τρέχουν στο γραφείο της και ζητούν βοήθειες για τα μαγαζάκια τους.