Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Ας επανέλθουμε στο θέμα με τον Βασίλη Καθαροσπόρη και την συνεργασία του προεκλογικά με την Έλενα Βάκα.
Ακούσαμε και ακούμε διάφορα, αλλά τα περισσότερα τα λένε αυτοί οι οποίοι επένδυσαν πολλά και θέλησαν να χτυπήσουν την Βάκα, επειδή συνεργάστηκε με τον Καθαροσπόρη, ο οποίος έλεγε διάφορα από τότε που ήταν υποψήφιος δήμαρχος και έχασε, μέχρι και λίγο πριν τις εκλογές.
Εμείς σε προσωπικό επίπεδο δεν είχαμε κανένα θέμα με τον Βασίλη Καθαροσπόρη και το γράψαμε πολλές φορές.
Θέμα είχαμε όταν έφυγε από την παράταξη και πήγε με τον Παγώνη κόντρα ....στον Ζεμπίλη και μετά ως υποψήφιος δήμαρχος κόντρα στην Βάκα.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης δεν ήταν μόνος του. Είχε πάντα δίπλα του βουλευτή, είχε πάντα δίπλα του μεγάλο χορηγό και αρκετούς μικρούς. Αυτή είναι η αλήθεια.
Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί του, αρκεί να μην ήταν υποψήφιος με την Βάκα.
Είχαμε γράψει όταν είχαν τις συζητήσεις, πως αν ήταν υποψήφιος, εμείς θα αποσύραμε την στήριξη στο ψηφοδέλτιο Βάκα και είχαμε γράψει, πως αν πραγματικά ο Βασίλης Καθαροσπόρης ήθελε να στηρίξει, θα έπρεπε να το κάνει χωρίς να είναι υποψήφιος και μετά τις εκλογές να αξιοποιηθεί αν κάτι τέτοιο ήθελε και ο ίδιος και η δήμαρχος.
Ήμασταν ξεκάθαροι και τα γραπτά μένουν.
Ο Καθαροσπόρης, οι χορηγοί του και οι άνθρωποί του, στήριξαν την παράταξη Βάκα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Οι εκλογές τελείωσαν και για 5 χρόνια ο δήμος θα συνεχίσει με δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και μέλη του ψηφοδελτίου της Βάκα, ας εξηγήσουν οι ίδιοι το πως από τις χυδαιότητες φτάσαμε στις αγκαλιές. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν.
Αν διαπιστώσουμε πως κάτι θα λειτουργήσει με το σύστημα "εξόφλησης γραμματίων", είμαστε εδώ και δηλώνουμε πως θα δημοσιοποιήσουμε τα πάντα.