Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε υγιείς και ευτυχισμένοι. Σήμερα έχει και αγώνες ποδοσφαίρου και καλά θα κάνετε να πάτε και σε κανένα γήπεδο. Αν επιθυμήσατε το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας να πάτε σήμερα στις 15:00 και να παρακολουθήσετε τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ο οποίος έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και μην περιμένετε να πάτε αύριο για να δείτε τον αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών ΑΒΑΝΤΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ αφού σας είχαμε εγκαίρως ενημερώσει πως ΑΒΑΝΤΕΣ δεν υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη, αφού από την ώρα που παραιτήθηκε ο κύριος Στέφανος Σωτηρίου, αφού κάποιοι είχαν τα..... σχέδιά τους, η ομάδα διαλύθηκε και απλά συντηρήθηκε για λίγο και διασυρόταν στα γήπεδα, για να εισπράξουν την επιδότηση και μετά, ας πάει και το παλιάμπελο.

- Γνωστά όλα αυτά, αλλά χάσαμε κάποιους κυρίους οι οποίοι έλεγαν άλλα και τώρα κάνουν την πάπια. Όταν ο Σωτηρίου μοίραζε χρήμα, όλα ήταν μια χαρά, είχαν δουλειά τα μαγαζιά τους και η ομάδα ήταν ψηλά. Μόλις ο Σωτηρίου είπε τέλος, τέλειωσαν όλα.

- Τέλος πάντων. Ας πρόσεχες Στέφανε, γιατί έτσι είναι η ζωή. Δεν υπάρχουν φίλοι, αλλά απλά γνωστοί και όλοι έχουν την τιμή τους. Εμείς περιμένουμε κάποιον από τους κυρίους, να βγούνε και να μας πούνε τι έγινε με την διοίκηση που φύτεψαν στην ομάδα.

- Τι θα γίνει με τον Κασσελάκη; Ο άνθρωπος πηγαίνει τον ΣΥΡΙΖΑ με σιγουριά να τον ρίξει κάτω από το 10% και κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Περιμένουμε όλοι την ίδρυση του νέου κόμματος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για να δούμε ποιοι θα πάνε προς τα εκεί.

- Χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ποσοστά αλλά ο Ανδρουλάκης το δικό του ΠΑΣΟΚ δεν λέει να το πάει ψηλά. Τελικά ο Μητσοτάκης θα δυσκολευτεί να βρει αντίπαλο, αλλά στις επόμενες εκλογές αν μπει στην Βουλή ο Βαρουφάκης και είναι και η Κωνσταντοπούλου, ίσως να υπάρξει και λίγο αντιπολίτευση!!!!