Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Δεν θα επανέλθουμε στο θέμα της υδροδότησης στην περιοχή ΠΑΝΟΡΑΜΑ στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Φύλλων και δηλώνουμε πως ξέρουμε καλά πως αναδείχθηκε αυτό το θέμα και γιατί κανείς όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν μιλούσε κανείς. Κυρίες και κύριοι, είμαστε της άποψης πως όλες οι περιοχές θα πρέπει να έχουν το νεράκι τους, χωρίς καμία συζήτηση. Αυτό είναι ....αδιαπραγμάτευτο.

- Πως όμως  φτάσαμε στο να μην μιλάει κανείς για πάρα πολλά χρόνια και όλα να εμφανισθούν από την ώρα που εκλέχθηκε δήμαρχος η κυρία Βάκα; Έχει την σημασία του αυτό, γιατί η περιοχή έπαιρνε πάντα νερό από ιδιώτη και μάλιστα ο ιδιώτης είχε υπογράψει σύμβαση όταν δήμαρχος ήταν ο κύριος Παγώνης και κανείς μα κανείς δεν αντέδρασε. Τότε δεν ήταν με προβλήματα το νερό; Τότε δεν ήταν παράνομη η γεώτρηση του ιδιώτη;

- Κάποιοι οι οποίοι ούρλιαζαν για το θέμα αυτό τα 2-3 τελευταία χρόνια, ήταν υποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με βασικούς συνεργάτες του Παγώνη. Ένας από αυτούς ήταν ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2019 με την παράταξη Καθαροσπόρη. Ας μη γελιόμαστε. Όλα άρχισαν όταν ο ιδιώτης "έκοψε" το νερό επειδή όπως είχε δηλώσει δεν είχε πληρωθεί.

- Αν κάποιος υποστηρίζει πως ο ιδιώτης παρανομούσε ή πως το νερό δεν ήταν κατάλληλο, δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούν το νερό.