Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να πούμε γειά στον Οκτώβριο, ο οποίος ήταν μήνας εκλογών. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια του Θεού. Να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο και σήμερα θα πρέπει να βρούνε την δύναμη κάποιοι αυτοδιοικητικοί, εκλεγμένοι και μη, να ζητήσουν μια συγνώμη από τον κόσμο, για τα ψέματα που είπανε προεκλογικά, μόνο και μόνο για να πάρουν μερικά ...ψηφαλάκια παραπάνω.

- Δεν θα το κάνουν, γιατί τώρα δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Αυτοί που εκλέχθηκαν είναι καβάλα στον γάιδαρο και αυτοί που δεν εκλέχθηκαν μιλάνε άσχημα για τους πολίτες που δεν τους προτίμησαν. Καλό μήνα να έχουν όλες και όλοι και να ξέρουν πως τα χρόνια φεύγουν γρήγορα.

- Οι δημότες πάνε λαϊκή και πλέον συναντούν μόνο τους εμπόρους και τους παραγωγούς και ούτε έναν υποψήφιο. Πάνε σε εκδηλώσεις και ούτε δείγμα υποψήφιων. Ευτυχώς που υπάρχει και το ΚΚΕ και οι σύντροφοι, πάνε παντού και πριν και μετά τις εκλογές.

- Τελικά ο κύριος Σπύρου μάλλον θα πρέπει να δώσει μια απάντηση σε αυτούς που τον κατηγορούν και λένε πως "πούλησε" τις εκλογές!!! Κύριε Σπύρου, εμείς αυτά δεν τα πιστεύουμε, αλλά τα λένε άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό σας.

- Καλέ μας άνθρωπε, είπαμε να λέμε και να γράφουμε υπερβολές, αλλά όχι και μαλακίες. Σάρωσε σε σταυρούς η κυρία Σοφία Χονδρογιάννη στις Περιφερειακές εκλογές, επειδή πήρε 2.138 σταυρούς;;; Δηλαδή ο Κελαϊδίτης που πήρε 8.626  σταυρούς τι έκανε; Ο Γουρνής που μόνο στον δήμο Χαλκιδέων πήρε περισσότερους από 3.000 σταυρούς τι να πει;

- Η Χονδρογιάννη βγάζει κακία εναντίον της Βάκα, αλλά οφείλει να ομολογήσει  πως η παράταξη Βάκα κέρδισε, ενώ η της κυρίας Χονδρογιάννη πάτωσε.