Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ
με την Ν. ΛΑΜΨΑΚΟ
Μπάχαλο πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ληλαντίων με το θέμα της αποχέτευσης και το αντλιοστάσιο της Ν. Λαμψάκου.
Κύριοι, αυτά τα θέματα δεν είναι για να πηγαινοέρχονται στα Δημοτικά Συμβούλια και φυσικά δεν θα πρέπει να προσπαθούν κάποιοι να σταματήσουν το έργο της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
Είναι αλήθεια πως κανείς δεν θέλει δίπλα του το όποιο αντλιοστάσιο, τον όποιο σωλήνα και οτιδήποτε άλλο. Αυτό όμως δεν είναι δυνατόν. Δεν είναι επίσης δυνατόν να ξεσηκώνονται κάποιοι τώρα. Τώρα που άρχισε η κατασκευή του έργου.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Λαμψάκου εκλέχθηκε με την παράταξη του Δημάρχου. Δεν ήξερε την μελέτη; Δεν ήξερε τι θα γίνει;
Μήπως επειδή έχει εδώ και λίγο καιρό διαχωρίσει τη θέση του, για άλλους λόγους, υπάρχει και αυτή η κόντρα;
Εγώ παρακολούθησα τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου πριν λίγες μέρες και είδα ελάχιστους ανθρώπους από την Λάμψακο εκεί.
Μπορεί το Τοπικό Συμβούλιο να έχει μια άποψη αλλά δεν είναι δυνατόν να προχωρά σε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει το έργο της αποχέτευσης.
Κύριε Πρόεδρε,
ό,τι κι αν προκαλεί το αντλιοστάσιο, δεν θα είναι το ίδιο με αυτό το πρόβλημα που προκαλούν οι βόθροι έτσι όπως λειτουργούν σήμερα.
Πάντως τα όσα ακούγονται στις συνεδριάσεις στο Δ.Σ. για αυτό το θέμα δεν τιμούν κανέναν. Τα υπονοούμενα, οι χαρακτηρισμοί και τα σχετικά, δεν πρέπει να συνεχιστούν.