Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ

κ. Σβίγγος έχει τον λόγο


κ. Δήμαρχε το τελευταίο διάστημα "κυκλοφορεί" στην αγορά ότι η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Άρια Αγάτσα απασχολεί στο πολιτικό της γραφείο δύο υπαλλήλους οι οποίοι θα έπρεπε να απασχολούνται στον Δήμο αφού η πρόσληψη τους έγινε με πρόγραμμα stage, για τον σκοπό αυτό. Το θέμα πάνω απ΄ όλα είναι ηθικό καθώς διαπιστώνει κανείς ότι μπορεί ο καθένας να έχει στην υπηρεσία του υπαλλήλους του Δήμου που πληρώνει το κράτος, δηλαδή οι πολίτες.
Σας καλούμε κ Δήμαρχε να πάρετε θέση για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα και να παρετε πίσω τους υπαλλήλους για να υπηρετήσουν τους σκοπούς για τους οποίους προσλήφθηκαν!
Έχετε αποδείξει ότι δεν χαμπαριάζεται απο τέτοιες συμπεριφορές και λοβιτούρες!Μην αφήνετε να εκθέτουν την δημοτική αρχή και τον Δήμο.
Τώρα στην κ. Αγάτσα η οποία μάλλον έχει θυμώσει μαζί μας απο προηγούμενες αναφορές και σταμάτησε να μας στέλνει και τα δελτία τύπου έχουμε να της πούμε το εξής:
Απο τέτοιες "τιμωρίες" δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!
Καλά θα κάνετε να σταματήσετε να απασχολείτε τους υπαλλήλους που πληρώνουμε εμείς και αν θέλετε άτομα να εργάζονται για εσάς να τους πληρώσετε απο την τσέπη σας!Καλά θα κάνει και η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ να πάρει και αυτή θέση για το θέμα! Έχουν άδικο που λένε κάποιοι ότι "το ΠΑΣΟΚ πρίν πάρει την εξουσία άρχισε τα αλλωνίσματα;". Σας ρωτώ έχουν άδικο;;;
από thiva-press.