Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - Πήρε το φιλί της ζωής

 Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Χαραυγιακό την νίκη με 1 - 0 και τους πρώτους  3 βαθμούς στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Πήρε το φιλί της ζωής και τώρα θα έχει την ευκαιρία με την διακοπή του πρωταθλήματος ο προπονητής κύριος Βαλκάνος να διορθώσει κάποια πράγματα και οι διοικούντες να κάνουν κι αυτοί κάτι, γιατί έρχονται πλέον τα δύσκολα.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί σήμερα έβαλαν ....
ψυχή, συγχαρητήρια στον προπονητή ο οποίος έκανε κάποιες κινήσεις και οι οποίες του βγήκαν, αλλά δεν θα συγχαρούμε αυτούς που δεν σεβάστηκαν την ομάδα και θέλησαν να δείξουν πως είναι μάγκες, σπάζοντας το διαχωριστικό στην κερκίδα, με στόχο να απαντήσουν σε κάποιους προκλητικούς του Χαραυγιακού.
Ο Γ.Α. κύριος Πέτρος Κακαβάς,
βάζει μέσα με εντολή Βαλκάνου,
τον Μώρο  .....
.

Αυτοί φυσικά δεν θα πάνε στην έδρα του αντιπάλου, αλλά θα την πληρώσουν αυτοί που θα πάνε.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε τους 3 βαθμούς, τα παιδιά ας το διασκεδάσουν απόψε και από αύριο δουλειά και ιδρώτα στο γήπεδο, αν θέλουν να βρεθούν στη θέση που θα τους δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.
...και ο Μώρος βάει την μπάλα στο πλεχτό
και στέλνει την ΕΡΕΤΡΙΑ στα ουράνια.
Την επόμενη αγωνιστική η ΕΡΕΤΡΙΑ παίξει εκτός με την ομάδα των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ενώ το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα παίξει για το κύπελλο με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.