Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
- Νίκη επιτέλους για την ΕΡΕΤΡΙΑ και ήταν η πρώτη στην Γ΄ Εθνική και ευχόμαστε να υπάρχει και καλή συνέχεια. Η ομάδα έβγαλε επιτέλους ένα πάθος στο γήπεδο και όλα θα ήταν υπέροχα χθες για την Ερέτρια, αν κάποιοι ανεγκέφαλοι στην κερκίδα δεν ήθελαν να χαρούν την νίκη όπως όλος ο κόσμος, αλλά να δείξουν πως είναι νταήδες και καταστρέφουν ότι οι άλλοι χτίζουν. Το τι έκαναν αυτοί δεν θα το καταλάβουν, γιατί αυτοί δεν θα πάνε στην έδρα του Χαραυγιακού.

- Ήττα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκτός έδρας από τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ με 2 - 0. Δεν ....
υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά η ομάδα έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το Α΄ Ημίχρονο, γιατί ο Χαραλαμπίδης αποφάσισε να τρέξει μια μεγάλη απόσταση και να πάει να μαρκάρει επικίνδυνα αντίπαλο και ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα. Τέλος πάντων, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να κοιτάξει πως θα βρει λύση στο οικονομικό και διοικητικό θέμα ώστε να μπορέσει να βοηθήσει να λυθούν και τα αγωνιστικά θέματα.

- Στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ είχαμε μετά το 6 - 0 του ΗΡΑΚΛΗ επί του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και το 6 - 0 του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ επί του ΛΗΛΑ. Όλα δείχνουν πως ΗΡΑΚΛΗΣ και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα λύσουν διαφορές στον μεταξύ τους αγώνα το επόμενο Σαββατοκύριακο μέσα στην ΑΡΤΑΚΗ. Η ΑΙΔΗΨΟΣ κέρδισε μέσα στον ΒΑΤΩΝΤΑ και μάλιστα με 0 - 3 και συνεχίζει έχοντας 3 νίκες σε 3 αγώνες. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ μπορεί να κέρδιζε με 1 - 0 την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ,αλλά η φιλοξενούμενοι πήραν τους 3 βαθμούς έστω και στις καθυστερήσεις αφού κέρδισαν με 1 - 3. Οι ΩΡΕΟΙ πήραν κι αυτοί τους 3 βαθμούς, αφού κέρδισαν την ΚΑΣΤΕΛΛΑ με 2 - 1, ενώ ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κέρδισε με 2 - 1 την ΣΚΕΠΑΣΤΗ.

- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ του Αγίου Νικολάου κέρδισε με 2 -3 εκτός έδρας την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και δείχνει πως θέλει ν΄ ανέβει κατηγορία και έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Να δούμε αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τα καταφέρουν και στο τέλος θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, σηκώνοντας όχι μόνο την κούπα του πρωταθλητή, αλλά και τον Βασίλη Ταρνανά στα χέρια τους.

- Στο ΛΗΛΑ Βασιλικού τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και πλέον η ομάδα έγινε σάκος του μποξ και οι αντίπαλοι κ΄νουν πάρτι, αφού έχουν δεδομένη την νίκη!!!! Δυστυχώς η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι ανώμαλη και αυτοί που δήλωναν πως αγαπούσαν τον ΛΗΛΑ, κάνουν ότι μπορούν "για να τον σκοτώσουν".