Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτή η ομάδα μόνο αν την στήσουν στον τοίχο και την εκτελέσουν θα χάσει το πρωτάθλημα. Έχει το κάτι παραπάνω από τις άλλες ομάδες σε όλα τα επίπεδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό.... χώρο.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δημιουργήθηκε από την αρχή όχι για το τοπικό πρωτάθλημα, αλλά για τις Εθνικές Κατηγορίες. Κανείς δεν δημιουργεί κενό, όταν απουσιάζει εξ αιτίας τραυματισμού ή κάτι άλλο. Ο προπονητής κύριος Μεθενίτης έχει μια ομάδα με την οποία αποφεύγει τους πονοκεφάλους για την συμπλήρωση 18άδας και ο πονοκέφαλός του είναι το ποιοι ....θα μείνουν εκτός.
Η διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών είναι μπαλαδόφατσες και δεν περιμένουν από άλλους βοήθειες. Δημιούργησαν μια αξιόλογη ομάδα και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, γιατί είναι ΟΜΑΔΑ και όχι απλά ποδοσφαιριστές ΜΟΝΑΔΕΣ.
Όλοι οι αντίπαλοί τους θα χάσουν περισσότερους βαθμούς από αυτούς που θα χάσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και θα το διαπιστώσετε.
Θα μας παρεξηγήσουν μ΄ αυτά που γράφουμε, αλλά δεν πειράζει. Στο τέλος θα δικαιωθούμε και αυτή είναι η ουσία.
Όλοι ως βασικό αντίπαλο του ΗΡΑΚΛΗ δείχνουν τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και έχουν δίκιο.
Έχει έναν αξιόλογο πρόεδρο, έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, διέθεσε τα περισσότερα χρήματα και εκτόξευσε τον προϋπολογισμό της ομάδας, αλλά είναι κοινό μυστικό πως υπάρχουν θέματα και δεν είναι μέχρι σήμερα ομάδα. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί αυτά τα έχουμε ξαναγράψει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πιστεύουμε πως η ποδοσφαιρική χρονιά 2018 - 2019 ανήκει στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και πιστεύουμε πως ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς πριν ολοκληρώσει την θητεία του θα υποχρεωθεί να βραβεύσει τον κ. Στούπα και την ποδοσφαιρική του παρέα στον ΗΡΑΚΛΗ,  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.