Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Ξέρουμε το αύριο;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε γράψει την άποψή μας πολλές φορές για το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα σας κουράσουμε με επαναλήψεις.
Η κατάσταση είναι άσχημη εδώ και χρόνια και όλα δείχνουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν βρίσκει το φάρμακο ώστε να βγει από την εντατική στην οποία παραμένει πολλά χρόνια και ίσως έχει γίνει συνήθεια.
Θέλουμε να καλέσουμε τους διοικούντες την ομάδα, να μην....
κάνουν επιπόλαιες κινήσεις και να μην ρίξουν σε άλλους ευθύνες. Να φροντίσουν να βρούνε λύσεις γιατί όταν πήραν την ομάδα ήξεραν πως ήταν τα πράγματα και δεν έχουν καμιά δικαιολογία.
Κυρίες και κύριοι της διοίκησης, κυκλοφορεί εδώ και μέρες πως αν οι ποδοσφαιριστές δεν πληρωθούν αύριο μεθαύριο, θα φύγουν από την ομάδα.
Τι άλλαξε λοιπόν; Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. 
Δεν ξέρουμε το γιατί και αυτή η διοίκηση, δεν μπορεί να καταλάβει πως σωτήρες δεν υπήρχαν και δεν θα βρεθούν και πως τις ευθύνες πρέπει να τις αναλάβουν αυτοί που ανέλαβαν το Καλοκαίρι την ομάδα.
Εμείς θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για όλα όσα κυκλοφορούν κι τότε θα πάρουμε θέση, γιατί εδώ και καιρό καλούμε την διοίκηση να ενημερώσει τον κόσμο και να πει αλήθειες, αλλά  δυστυχώς δεν άκουσε κανείς.