Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας. Ξεκουραστείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, χαλαρώστε σε κάποια παραλία και να κρατάτε ...
αποστάσεις.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ τελείωσε με τις Γενικές Συνελεύσεις, ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ την πήγε στις 4 Ιουλίου ημέρα Σάββατο, αντί για  1η Ιουλίου ημέρα Τετάρτη όπως αρχικά είχε ορίσει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ορίσει αργότερα την Γενική του Συνέλευση.

- Δεν καταλάβαμε το δελτίο τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ για δωρεάν  άθληση στα "Summer Camp" του Δήμου Χαλκιδέων. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ, για να διαπιστώσουμε, αν αυτό αφορά τους πάντες οι κάποιους. Αν αφορά τους πάντες θα το χειροκροτήσουμε. Αν όχι θα κρίνουμε και θα σχολιάσουμε αυστηρά τα πάντα.

- Είπαμε πως τα Σαβατοκύριακα θα χαλαρώνουμε και δεν θα σας κουράζουμε και το κάνουμε πράξη. Την Κυριακή έχουμε αγώνες στίβου και τα παιδιά (Κ16) θα δώσουν τον αγώνα τους για πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο Στάδιο Χαλκίδας, αλλά δυστυχώς χωρίς την παρουσία φιλάθλων, εξ αιτίας του κορονοϊού. Τους αγώνες θα τους καλύψει ζωντανά το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 ώστε γονείς και φίλοι του στίβου οι οποίοι θα έχουν αγωνία για τα παιδιά τους, να μπορούν να έχουν απευθείας ενημέρωση. Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 ευχαριστεί τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον κύριο Μπουλούκο για την εξυπηρέτηση, αλλά και τους χορηγούς της εκπομπής η οποία θ΄ αρχίσει στις 15:00 της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 21:00.

- Την Δευτέρα έχουμε την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Εύβοιας και την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία, γιατί θα προσφέρει αρκετές ειδήσεις, αφού κάποιοι ψάχνουν "την γκλίτσα του τσοπάνη για να ξυθούν"!! Έχουμε από τώρα εικόνα, αλλά δεν θα γράψουμε τίποτα, για να τα γράψουμε όλα την Τρίτη και μάλιστα πρωί πρωί. 

- Πληροφορίες λένε πως ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, η έξοδος θα κοστίσει ακριβά για κάποιους οι οποίοι δηλώνουν παράγοντες, ενώ δεν είναι.

- Την Δευτέρα έχουμε και την εκπομπή των κυρίων Βέττα και Καλίτσα στο TV 34100 και την περιμένουμε με αγωνία, αφού κάποιοι, άλλα λένε μπροστά στην κάμερα και άλλα κάνουν στο παρασκήνιο. Για όλα αυτά θα γράψουμε την Τρίτη, γιατί ούτε έχουμε να φοβηθούμε κάποιον, ούτε και από αυτούς που θέλουν να ελέγχουν παρασκηνιακά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, περιμένουμε κάτι. Εμείς δεν θα παρεξηγηθούμε με αυτά που λένε και ευχόμαστε να μην παρεξηγηθούν, με αυτά που θα διαβάσουν την Τρίτη.

- Μπορεί να μας χωρίζουν πολλά με την πολιτική του δημάρχου κυρίου Ψαθά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων και αυτό δεν αλλάζει. Ακούσαμε διάφορα για μια ανάρτηση για τον ίδιο και τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά αυτή είναι η άποψή μας. Γράψαμε και κάτι για έκπληξη και σύντομα θα σας αποκαλύψουμε ποια είναι αυτή. Είναι θετική έκπληξη και θα ανεβάσει επίπεδο τον δήμο στο κομμάτι του αθλητισμού.