Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

....σουτάκια

- Το είπαμε και το γράψαμε. Ο καθένας θα κριθεί από αυτά που λέει και κάνει και όχι με το αν είναι παπάς, αν είναι καθηγητής, αν είναι επιχειρηματίας, αν ήταν στο στρατό, στην αεροπορία, στην πυροσβεστική κλπ. Αναφερόμαστε σε ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να είναι στο προσκήνιο, αλλά μέσα από το παρασκήνιο και ...
λειτουργώντας ως ο Δούρειος Ίππος. Ας το καταλάβουν. Ο ρόλος τους τελείωσε εδώ και είχε μεγάλη διάρκεια.
Τώρα τους το γράφουμε καθαρά. Τέλος εποχής και αν δεν έχουν τι να κάνουν, ας πάνε στα ΚΑΠΗ και θα περνάνε πολύ όμορφα, με τραγουδάκια, εκδρομούλες και χορούς.

- Το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όταν αυτή συγκληθεί δεν θα εξαρτηθεί από τους ανθρώπους του παρασκηνίου, αλλά από αυτούς οι οποίοι πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και το απέδειξαν. Σε περίπου 10-15 μέρες όλα θα έχουν τελειώσει και όλοι θα μάθουν το τι έχει παιχθεί εδώ και πολλά χρόνια, για να μην λένε πως αυτοί βοήθησαν την ομάδα. Αφού το θέλουν, θα το πάμε από την αρχή.

- Θα θυμίσουμε πως αυτοί οι οποίοι έφεραν τον κύριο Μορίδη, στην συνέχεια έγιναν λαγοί, όπως είχαν γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Θα θυμίσουμε πως κάποιοι μάθαμε από πρώτο χέρι, για το ποιοι ήξεραν τα πάντα, αλλά σιωπούσαν και έκαναν μεγάλο κακό στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.