Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Σουτάκια

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σίγουρα δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο του, αλλά θαύματα δεν θα γίνουν. Βρίσκεται σε καλό δρόμο εξ αιτίας κάποιων που τον κράτησαν ζωντανό και δεν τον οδήγησαν εκεί που ήθελαν αρκετοί θα λέγαμε. Σεβασμός λοιπόν σ΄ αυτούς που προσπάθησαν και κράτησαν ζωντανό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί .....
κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει από την αρχή η περιπέτεια.

- Ο Βασίλης Καρλατήρας, ο Νίκος Πέτρου κι 2 - 3 ακόμη που ανέλαβαν να τακτοποιήσουν όλα αυτά που εδώ και τουλάχιστον μια 10ετία δεν είχαν τακτοποιηθεί, ταλαιπωρήθηκαν πολύ, μάτωσαν οικονομικά και όχι από το περίσσευμα, αφού λεφτάδες δεν είναι, αλλά από το υστέρημά τους και επειδή είναι καθαροί και κύριοι βοηθήθηκαν και από φίλους τους.

- Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης και οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν και στήριξαν την ομάδα πρέπει να έχουν τον σεβασμό όλων μας και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τους αγνοήσει, να τους ξεπεράσει ή οτιδήποτε άλλο. Έχουμε ΟΛΟΙ υποχρέωση σ΄ αυτούς και ας μην κάνουμε όνειρα χωρίς αυτούς. Για να διεκδικήσει κάποιος την διοίκηση μιας ομάδας, θα πρέπει να αναλάβει κι τις υποχρεώσεις, απέναντι σ΄ αυτούς που την κράτησαν στην κατηγορία και δεν την οδήγησαν στην διάλυση.

- Ας μη γελιόμαστε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι τούρτα για να μπεις σ΄ ένα ζαχαροπλαστείο και να την αγοράσεις δίνοντας 10 - 15 ευρώ.  Αν κάποιος θέλει την ομάδα, όταν έρθει η ώρα και πάντα σύμφωνα με το καταστατικό και τον νόμο, ας πάει να την διεκδικήσει, με την προϋπόθεση πως πρώτα πρέπει να αναλάβει και τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα, έναντι όλων αυτών που την έσωσαν. Η σημερινή διοίκηση κατάφερε με τον τρόπο της, ώστε όλοι αυτοί, ποδοσφαιριστές και προπονητές κι όχι μόνο, να βάλουν πλάτη ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα, να μην απαιτήσουν τίποτα μέχρι η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή. Αυτό έγινε και τώρα ήρθε η ώρα, για όποιον νομίζει πως μπορεί, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τις υποχρεώσεις.