Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν κάποιοι άνθρωποι να έχουν τόσο μίσος και να βγάζουν τόση κακία, εναντίον ανθρώπων που τους λένε την αλήθεια. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν, άνθρωποι οι οποίοι θα έπρεπε να είναι σοβαροί, όχι μόνο γιατί είχαν και μία θέση, αλλά και επειδή είναι και σε μία ηλικία, πέφτουν σε επίπεδο κουτσομπόλας και ακόμη χειρότερο. Εμείς ούτε τους ....
φοβόμαστε, ούτε και θα σταματήσουμε να τους απαντάμε με τον δικό μας τρόπο. 
Να είναι καλά στην υγεία τους, αλλά να ξέρουν πως φτωχοί είμαστε στην τσέπη κι όχι στο μυαλό.

- Κάτι έγραψε στο fb ο κ. Λαλανίτης για το έργο στο πάρκο της Αρτάκης και είπε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα δεν έκανε καμία αναφορά στον πρώην κύριο Παγώνη. Κύριε Λαλανίτη χάσατε επεισόδια; O πρώην κύριος Παγώνης βγήκε και κατήγγειλε το έργο αυτό, γιατί ενώ ο ίδιος είχε κάνει τον διαγωνισμό, δεν το είχε ξεκινήσει ενώ θα μπορούσε και ουσιαστικά όπως είπε και σε φίλο του ραδιοφωνατζή, ήθελε να χαθεί αυτό το έργο. Κύριε Λαλανίτη, ήσασταν υποψήφιος με τον κύριο Παγώνη και ξέρετε πως ο κύριος Παγώνης έχασε τις εκλογές και αυτό δεν ήρθε μόνο του. Οι δημότες τον έκριναν.

- Μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αυτοί που επιμένουν και θέλουν να ελέγχουν και να κάνουν κουμάντο, αλλά να είναι πίσω από την κουρτίνα. Αυτό το ενωτικό κλίμα που θέλουν δήθεν να περάσουν κάνει κακό στην ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν. Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν ένα βήμα πριν το τέλος και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δημόσια έλεγαν ν΄ αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. Τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ένα βήμα πριν την πλήρη απαλλαγή από τα βαρίδια τα οποία έβρισκαν τον τρόπο να μπαίνουν στα πόδια της κάθε διοίκησης και να μεταφέρουν αλήθειες και ψέματα. Αυτά θα τελειώσουν τώρα και μάλιστα με καθαρό τρόπο και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει ομάδα, θα έχει διοίκηση, θα έχει μέλλον.

- Στο tv 34100 θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα συνεντεύξεις ανθρώπων οι οποίοι θα μιλήσουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι επειδή υπάρχει χρόνος, θα παρακαλούσαμε τους συντελεστές της εκπομπής, τον κύριο Βέττα και τον κύριο Καλίτσα, να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια και να ρωτήσουν αυτούς που μιλούν για ενωτική προσπάθεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί δεν ήταν εκεί από την ώρα που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε πιάσει πάτο και διαλυόταν; Γιατί αυτοί που τώρα θέλουν ενωτικό περιβάλλον και θέλουν να φύγουν από την ομάδα αυτοί που την έσωσαν, δεν πήγαν να την αναλάβουν τότε; Δεν τους κάλεσαν λένε!!! Αλήθεια, τους κάλεσε κανείς τώρα;;;; 

- Τα προβλήματα που υπάρχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκιδέων, τα γνωρίζουμε χρόνια και δεν δημιουργήθηκαν τώρα. Τώρα τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και αυτό είναι το θετικό. Εμείς ξέρουμε την προσπάθεια που κάνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ξέρουμε πως η πρόεδρος κυρία Αϊδίνη με τους συνεργάτες της προσπαθούν. Θα πρέπει όμως να τολμήσουν και να σπάσουν αυγά. Κάποιοι έχουν κυριολεκτικά καταλάβει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και κάνουν ότι θέλουν σ΄ αυτές. Ξαναστέλνουμε το μήνυμα. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν ανήκουν σε καμία ομάδα, σε κανέναν παράγοντα και σε κανέναν προπονητή. Ανήκουν στους δημότες. Εμείς από Δευτέρα θα βάλουμε πλάτη και θα περιμένουμε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ να αναλάβει την διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Κυρία Αϊδίνη, θέλουμε ανοιχτά και για το κοινό τις αθλητικές εγκαταστάσεις και για όλους να υπάρχουν κανόνες και όχι αναρχία. Να δοθούν ώρες κι όχι όποτε θέλει και όπως θέλει ο καθένας. Έκαναν μαγαζάκια πολλοί και τα πληρώνουν οι δημότες. Εμείς κυρία Αϊδίνη θα είμαστε δίπλα σας και πιστεύουμε πως θα τολμήσετε.