Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην πιστεύετε αυτούς που λένε πως δεν τρέχει τίποτα και πως όλα τα δημιούργησαν κάποιοι  για κάποιους λόγους. Φυσικά και γι κάποιον λόγο πεθαίνουν οι άνθρωποι και ένας από ....
αυτούς είναι και ο κορονοϊός.  Κυριακή σήμερα και ανάψτε και  κανένα κεράκι στην εκκλησία και κάντε και καμιά προσευχή.

- Οι φίλοι και οι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν το καλό σου, δεν προσπαθούν να αποκρύψουν γεγονότα και δεδομένα, αλλά να σε βοηθήσουν πραγματικά, με την προϋπόθεση να το θέλεις κι εσύ. Στην ζωή όλοι οι άνθρωποι έχουν τον δικό τους Γολγοθά και αυτόν δεν τον ξεπερνάς ούτε με χρήματα, ούτε με παραμύθια, ούτε με το να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι. Εμείς δήθεν δεν υπήρξαμε και κάποια στιγμή θα το καταλάβεις κι εσύ. 

- Θα μας τρελάνουν με αυτά που λένε και γράφουν κάποιοι. Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης λένε ο Παναγιώτης Τοκπασίδης στις εκλογές του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας αφού πήρε τους 45 σταυρούς από τους 49 που ψήφισαν. Κύριοι ο κύριος Τοκπασίδης είναι ο καταλληλότερος, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε κανέναν άλλον, αλλά για να γράφουμε αλήθειες , θα έπρεπε να γράψουμε πως από τους 150 περίπου που θα έπρεπε να πάνε να ψηφίσουν πήγαν περίπου 50 και από τους οποίους περίπου οι 20 ήταν υποψήφιοι. Οι άλλοι 100 αδιαφόρησαν πλήρως, όπως κάνουν πάντα. Να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη του ΔΣ καλή δύναμη και να φροντίσουν ώστε ν΄ αλλάξουν κάποια πράγματα και στο Σύνδεσμο Προπονητών και γενικότερα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Ως αρχή, καλό θα ήταν να συμμετέχουν όλοι οι προπονητές, καλό θα ήταν να γίνουν οι διορθώσεις στον πίνακα των μελών και στο τι δίπλωμα έχει ο καθένας και φυσικά ο Τοκπασίδης μπορεί να εκλέχθηκε πρώτος μεταξύ πρώτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και ο πρώτος "μαλάκας" που θα τρέχει σχεδόν μόνος του για όλα.

- Θα έχουμε αγώνες στίβου την Κυριακή στο στάδιο Χαλκίδας και είναι άδικο να μην μπορούν να τους παρακολουθήσουν οι γονείς και τ΄ αδέρφια των αθλητών. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ελέυθερη την είσοδο στα καφέ, στις ταβέρνες, στα μπουζούκια και αλλού και απαγόρευση εισόδου στην οικογένεια των αθλητών. Καλούμε τον ΣΕΓΑΣ κι τον κάθε αρμόδιο, να ξανασκεφτούν το θέμα και τουλάχιστον οι γονείς και τ΄ αδέρφια των αθλητών να μπούνε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τους αγώνες από σημεία στα οποία θα τοποθετηθούν από τους υπεύθυνους και χωρίς να μετακινηθούν κατά την διάρκεια των αγώνων. Και κάτι ακόμη. Οι αγώνες αρχίζουν το πρωί κααι τελειώνουν το βράδυ. Η είσοδος να επιτραπεί για την οικογένεια, 30΄ πριν την έναρξη του αγωνίσματος  στο οποίο συμμετέχει ο αθλητής και αμέσως με την λήξη του αγωνίσματος να αποχωρεί. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες, αλλά είναι άδικο να έχουμε γεμάτα τα καφέ της περιοχής και άδειο το γήπεδο. Ο κύριος Ντίνος Μπουλούκος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ας το προσπαθήσει.

- Τι έγινε πάλι; Αυτός ο μπουκαδόρος μυαλό δεν βάζει. Διέλυσε τα πάντα και θέλει να διαλύσει και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο για να μπούνε όλοι στο ίδιο καζάνι μ΄ αυτόν. Καλά δεν έχει καταλάβει πως δεν τον ακούει κανείς. Το ΔΣ της ΕΠΣΕ μπορεί να μην του το λέει, αλλά τον έχει συνδέσει με το χάος και ότι κι αν θέλει δεν του περνάει. Θα έχει υπό τον έλεγχό του 1 ψήφο μόνο και αυτή για λίγο ακόμη!!!! Μεγάλε, ο μεγάλος σου κύκλος, έγινε πολύ κλειστός και αυτό σου άξιζε με την συμπεριφορά που είχες. Να σημειώσουμε πως δεν θα μπορούσαμε να γράψουμε πως είσαι πλέον σε στενό οικογενειακό κύκλο, γιατί αυτό δεν ισχύει. Είσαι σε στενό κύκλο κάποιων παρατράγουδων"

- Όπως γράψαμε και χθες, από Δευτέρα θα μπούμε σε κανονική ροή αναρτήσεων, αφού για το Καλοκαίρι τα Σαββατοκύριακα θα τα πάμε χαλαρά και χωρίς να σας έχουμε με τσίτα τα γκάζια.