Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Τελικά μπορεί να ξέρουμε πολλά, αλλά δεν τα ξέρουμε όλα και καθημερινά, μαθαίνουμε πολλά, για τον βίο και την πολιτεία κάποιων οι οποίοι βρίσκουν εύκολα ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τους χρησιμοποιούν για να οικονομήσουν αυτοί και όχι μόνο. Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει συμμορία, αλλά αυτό ....
δεν είναι δική μας δουλειά. Ευχόμαστε να μην επαληθευτούν οι πληροφορίες μας, γιατί αν επαληθευτούν, τότε θα κλάψουνε μανούλες. Από σήμερα, θα ψάξουμε το θέμα και δεν θα χρειασθούμε πολύ καιρό για να το πάμε στο τέλος.

- Μια δύσκολη μέρα για παράγοντα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και από καρδιάς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με τις μικρότερες συνέπειες. Όταν τελειώσει η περιπέτειά του, να μπορέσει να βάλει στην ζυγαριά τα πάντα και πλέον να μην χρησιμοποιεί ζυγαριά η οποία να γέρνει υπέρ αυτών που του χάιδευαν τ΄ αυτιά και τον κολάκευαν γιατί τους πλήρωνε.

- Το apopsignomi.blogspot.com δεν μπήκε ποτέ στα προσωπικά κανενός, αλλά δεν λύγισε όταν κάποιοι προσπάθησαν να το φιμώσουν, επειδή δεν έκανε αυτά που του ζητούσαν. Έτσι θα συνεχίσει, όσο μπορούμε να γράφουμε.

- Δεν δεχόμαστε να λένε κάποιοι για το ποιοι είναι σωστοί καλοί και νόμιμοι στο χώρο της ενημέρωσης. Πληρωμένες κατίνες είμαστε και όποια ή όποιος θέλει ας βγει να πει πως δεν είναι. Το να βγαίνει ο ένας και ν΄ αφήνει υπονοούμενα για τον άλλον δεν καθαρίζει κανένα τοπίο και απλά καταλήγουμε όλες και όλοι στον ίδιο βόθρο. Το να μιλάει κάποια ή κάποιος για δεοντολογία για καθαρότητα για ανεξάρτητη ενημέρωση, δεν μας λέει τίποτα. Ας πάνε να τα πούμε πως φτάσανε να υπηρετούν δημάρχους, αντιδημάρχους, ακόμη και προέδρους Κοινοτήτων, αλλά και βουλευτές, υπουργούς και Γραμματείς, αλλά και παράγοντες του αθλητισμού και οικονομικούς παράγοντες/επιχειρηματίες. 

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θέλουμε δεν θέλουμε, αλλάζουν τα πάντα, στην πολιτική, την αυτοδιοίκηση, στον αθλητισμό και στην ενημέρωση. Όλες κι όλοι δεν πρέπει να θεωρήσετε κάτι ως δεδομένο. Να είσθε ψαγμένοι και υποψιασμένοι. Το καλύτερο φαγητό είναι αυτό που μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, αφού γνωρίζουμε τα υλικά, γνωρίζουμε και πως το μαγειρέψαμε, ενώ κανείς δεν μας πείθει πως ο μάγειρας ή ο σεφ ή ο σερβιτόρος δεν έκαναν κάτι που δεν θα το γουστάραμε στο πιάτο μας.